ARBETSINTERVJU OCH EN ENVIS NILLA

Hej hej! I måndags var jag på ännu en arbetsintervju. Det var också för skolkurator men på en annan skola. Det gick ganska bra men de ställde lite svårare frågor än den andra skolan, hahaha. Så jag fick improvisera lite. Men det var kul att veta att det var 56 stycken sökande och 5 stycken var kallade på intervju. Så vi får se hur det blir med det hela.
 
Annars i veckan har jag varit hemma och bråkat med Nilla på promenader, haha. Hon är så himla envis och när vi var på en liten promenad här om dagen ville hon inte fortsätta att gå hemåt, så hon satte sig ner och vägrade flytta på sig... Suck. Hahaha. Men vi kom hem tillslut! Och de andra dagarna har hon inte varit lika envis/tjurig när vi varit ute på promenad, så det är ju skönt! 
(null)


ICA-CUPEN

Halloj! I söndags frågade AK om jag ville komma till sporthallen och titta på en fotbollscup (som vi burkade spela varje år när jag spelade fotboll) och jag åkte dit i några timmar och tittade med AK och JP! Tyvärr gick det inte så bra för "vårat" lag HSK meeen det var kul att uppleva cupen igen, även om den är lite annorlunda nu för tiden. Många roliga minnen kom tillbaka!
(null)

(null)



MICKE 60 ÅR

Hej hej! I lördags fyllde min mosters särbo 60 år, så vi blev bjudna på fest! Det var en trevlig kväll med trerättersmiddag, bildspel som jag gjort åt honom, trubadur och lite lek med lilla Maya! Jag åkte hem runt 01 medan medan många andra gick på efterfest hemma hos Micke. Stort grattis på 60-årsdagen och tack för en rolig kväll! 
(null)

(null)


ARBETSINTERVJU

Hej hej! Igår var jag till ett gymnasium för en arbetsintervju som skolkurator! Jag var såå förvånad över att bli kallad till intervju, då jag inte har så mycket erfarenhet som kurator. Intervjun gick bra och nu är det bara att vänta och se! De hade kallat fyra stycken och skulle kanske kalla ett par till, utav ca 30 sökande. Det lät som ett spännande jobb, så jag skulle kunna tänka mig det om jag skulle bli erbjuden. Men som sagt, det hänger nog på min erfarenhet, om det är tillräckligt eller inte! 
(null)


RÖSTSTYRNING

Hej hej! Imorse åkte jag och Mattias till Stockholm för att delta i ett användartest för röststyrning, så som när man pratar till Google Home, Siri, Alexa osv. De håller på att utveckla ett sånt röststyrningsprogram i Kina. 

Jag fick gå in i ett rum där två personer var och jag fick uppdrag av dem att upprepa "Hej Celia" och "Hi Celia" drygt 50 gånger vardera och upprepa detta ett par gånger. Sedan fick jag läsa upp en massa random meningar på svenska och engelska, en halvtimme vardera. Jag pratade in i två stora mikrofoner och allt spelades in och sparades ner. Efter att ha pratat konstant i nästan två timmar var testet över. Det var en kul upplevelse men också härligt att få 600 kr i valfritt presentkort för det, haha! Jag och Mattias var klara samtidigt och vi tog sedan bussen hem igen, efter en lunch på McDonalds. 
(null)



PROMMIS

Hej hej! Förra veckan var jag, mamma och Nilla till Östhammar. Vi handlade lite och var sedan på en promenad. Mycket mysigt! 
(null)


FREDRIK 24 ÅR!

Hej hej! Idag fyller min lillebror hela 24 år!!! Vi var hem till honom för fika på eftermiddagen, mycket trevligt. Stort grattis Fredrik! :) 
(null)

Efter detta åkte mamma och pappa iväg för spahotell en natt, så jag, Mattias och djuren blev hemma själva. Mattias fixade hamburgare till middag medan jag åkte och handlade lite gottis till kvällen. När jag kom tillbaka sa han att han lyckades bränna sönder två stycken och stekpannan började brinna lite (???) hahaha. Men han löste det och det var ingen fara alls. Det blev en god middag tillslut! Resten av kvällen har jag spenderat i soffan framför tv:n och den senaste timmen har både Fia och Nilla kommit ner från sängarna hit för att mysa. 
(null)


USA-RESAN DEL FYRA

Nu har jag gjort klart del fyra av vår road trip! Vi besöker Portland, Vancouver och Forks. Vi har hamnat i vår sista stat tillsammans. I nästa video kommer vi fram till Seattle!


SPELKVÄLL

Hej! I fredags var jag och Fredrik hem till Karro och William för spelkväll. Vi beställde pizza till middag och spelade sällskapsspel hela kvällen! Det var bara nya spel för mig och Fredrik, men det var riktigt kul och även om det var svårt i början så lyckades vi komma in i det mot slutet, haha. Tiden gick otroligt fort och runt fem spel senare började klockan närma sig 23:30 och vi åkte hemåt igen. Jag ser framemot nästa gång! 
(null)


NYÅR 19-20

Hej hej! Jag firade in det nya året i Uppsala med mina bästisar och massa härligt folk från Sofies klass. Det var 1920-tals tema och alla var så fint utklädda! 16 av oss åt en god trerätersmiddag tillsammans där TG uppträdde för Sofie med en liten låt, då hon fyller år första januari. Det var en riktigt trevlig middag! Resten av kvällen/natten bestod av party och betydligt fler anslöt sig till lokalen. Vid tolvslaget gick vi ut och tände tomtebloss och skålade in det nya året. Självklart sjöng vi även för Sofie som fyllde år! Jag drog mig hemåt till Linnéa och Johan där jag skulle sova, runt 02:30. Men jag hörde rykten om folk som fortfarande dansade vid 06, haha! En riktigt rolig kväll!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0