FÖDELSEDAG!

Halloj! Jag fyller 26 år, woho! Haha, det var en helt vanlig jobbdag på kontoret förutom att jag fick ett fint mail från Clara och en fin bild från Emilia! :) 

När jag kom hem var hela familjen hemma, det blev bubbel och jag fick presenter! Även om mormor och farmor inte kunde närvara fysiskt (pga cornoaviruset...) så fick jag ändå hälsningar och presenter från dem också. Tredje året utan att de kan fysiskt fira min födelsedag, lite tråkigt men vi vill ju inte utsätta dem för onödiga saker i dagens läge!

Jag hade beställt tacos till middag och havrebollar av Mattias som han hade bakat. Det tänkte att det var 50/50 chans att han skulle baka dem faktiskt, haha. Men mycket gott! Tack så mycket alla som grattat mig!
(null)

(null)



JOBBA HEMMA

Hej hej! Denna vecka har vi börjat jobba hemifrån några dagar. Det måste alltid vara någon på kontoret så vi har delat upp tiderna lite. Denna vecka jobbar jag hemma på måndagen och fredagen. Nästa vecka blir det tre dagar hemma. Därefter får vi se vad som händer! De vill försöka minska kontakt med andra i huset i dessa tider och därför jobbar några hemma och några är på kontoret. 



HELGEN

Halloj! I helgen blev det ännu mer packning och jag är nästan klar med att packa ner mitt rum. Snart blir det flytt wohooo! 

I lördags kväll pratade jag med Moana och vi tittade på det nya avsnittet av Greys tillsammans, haha. En filmkväll tillsammans fast på avstånd! Rekommenderas starkt! 
(null)


SPRING CLEANING

Hej hej! I helgen tog jag tag i att gå igenom ännu mer kläder att kunna donera. Det blev sex påsar med kläder och en påse med skor! Jag har redan gjort mig av med tre påsar kläder så nu jäklar ska allt gammalt ut! Jag passade även på att packa kläder i resväskor som jag ska ta med mig till nya lägenheten, så det var helt kaos på rummet hahaha.
(null)


MITT I VECKAN

Hej hej! I onsdags och torsdags var jag hemma från jobbet då jag vaknade med huvudvärk och lite snuvig på onsdagen. I normala tider hade jag gått till jobbet ändå, men nu måste man ju verkligen vara extra försiktig! Jag mådde bra resten av eftermiddagen men var hemma på torsdagen också för säkerhetsskull. Mamma var också hemma från jobbet och Mattias har ju skola hemifrån nu. Pappa jobbade sin sista natt också, så helt plötsligt var vi alla hemma mitt i veckan haha! 

Vi har tittat på gamla filmer från när Mattias var 1-3 år, han var så söt då! Till skillnad från nu... Hahaha! Vi har även lärt mormor att prata med video, i början såg vi bara hennes panna och senare bara fötterna, men tillslut fick vi till det! 
(null)

(null)


HOTELLMYS

Hej hej! I fredags efter jobbet mötte jag upp Johanna BL och checkade in på ett hotell i Uppsala! Vi har inte setts på flera år så vi hade massor att ta igen! Vi åt en god middag ute och tog några drinkar, men spenderade resten av kvällen på hotellet med bubbel och snacks. 
(null)

(null)

När vi vaknade upp åt vi fantastisk hotellfrukost och tog det sedan lugnt på rummet till vi behövde checka ut vid 12. Vi strosade omkring i stan någon timme och njöt av solen! Men det var ganska kallt och vi var rätt trötta, så vi satte och på ett café i några timmar innan vi åkte hemåt. Tack Johanna för ett supermysigt dygn! :) 
(null)

(null)

(null)


VÅRKÄNSLOR

Halloj! Ännu en jobbvecka har flutit på bra. Jag var på kurs en halvdag för vårt datorsystem, men annars har jag varit med på besök och skrivit på utredningar. 
(null)

Helgen hemma blev lugn för min del, så skönt att kunna återhämta hjärnan lite! På lördagen firade vi in våren med att elda efter att pappa röjt lite i skogen bakom huset. Solen sken och det kändes verkligen som vår! Vi grillade korv och och hade det gött. På kvällen var vi hem till Tobbe och Anneli för mellofinal. Vi slog till med att dricka Corona såhär mitt i coronavirus-hysterin! Roliga vi!
(null)

(null)


HELGEN

Halloj! I lördags skulle jag ha träffat Johanna BL efter många år ifrån varandra, men hon hade blivit sjuk så vi fick skjuta upp det. Istället åkte jag med mamma till Fredriks jobb där de hade en invigning för en ny avdelning. Träffade på moster Carina, kusin Karro och kusinbarn Maya och senare även Farmor och Hasse! 
(null)

På söndagsförmiddagen åkte jag och mamma till ishallen för att titta på en tävling med islandshästar där min kusins fästmö tävlade. Jag fick äntligen träffa mitt kusinbarn Freya igen och även mormor, Carina, Karro och Maya var där! 
(null)

(null)


RSS 2.0