SOFIA 30 ÅR!

Hipp hipp hurra för Sofia som fyller 30 år! I helgen var jag hem till Sofia för att fira hennes födelsedag. Det var en supertrevlig kväll med god mat och dryck, roliga spel och fixande med gästbok. Jag sov kvar och på morgonen var vi som sov kvar + Sofias sambo till sovrummet och sjöng för henne sedan åt vi frukost ihop. Stort grattis och tack för en härlig kväll och morgon! 
(null)


JUL & NYÅR

Hej hej! I julas var jag hem till familjen och spenderade mina lediga dagar där. I vanlig ordning blev det uppesittarkväll den 23e, tyvärr ingen vinst på bingon för min del. På julafton blev det grötbrunch, sen var vi till Tobbe & Anneli på dagen för lite fika och julklappsleken! Alltid lika kul! Sedan gick vi tillbaka hem till föräldrarna för att titta på Kalle Anka, äta middag och dela ut julklappar. Mysigt! :) 
(null)

(null)

Juldagen och annandag jul var lugna, det blev fika med mormor ena dagen och grötlunch hos farmor andra dagen. Sedan var min julledighet slut och jag åkte tillbaka till Uppsala för att jobba i mellandagarna. 

Nyår spenderades med Victor, Angelica och Robert. Vi fixade trerättersmiddag, spelade spel och skålade in det nya året vid tolvslaget. Sedan spenderade jag och Angelica några timmar med att sjunga Taylor Swift-låtar hahaha. Det var så kul och en riktigt bra start på året! 
(null)

(null)



RSS 2.0