PUSSEL

Hallå! I söndags gav och fick Fredrik sina julklappar, då han skulle till Filippinerna dagen efter. Men den resan blev först uppskjuten två dagar och sedan avbokad helt natten innan av hans kompis... Jättekonstigt och tråkigt såklart! Men iallafall, familjen fick ett 4D-pussel av Fredrik och vi började bygga på det på kvällen och idag (fredag) blev vi helt klara! Vi har spenderat mååånga timmar och nu känns det både skönt och tråkigt att det är klart, haha. Och ja, tyvärr saknas det EN pusselbit och det stör mig så mycket! Hahaha. Här är några bilder från dessa dagar: 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



MELLANDAGARNA

Hej hej! Mellandagarna har varit lugna för min del, jag har bara varit hemma och pysslat med redigering av nästa resefilm, pusselbyggande och Netflix-tittande. Men idag, fredag, åkte jag med mamma och Mattias till Gränby centrum.  Mattias övningskörde en liten bit och det var nog första gången jag åkte med honom. Men det kändes lugnt! 
(null)

Vi hängde på Gränby i några timmar. Mamma hittade lite kläder och jag fixade några saker till min outfit för nyår, då jag ska på 20-talsparty! Jag såg en fin skål på en secondhandbutik, men jag kände att jag inte riktigt kunde köpa den eftersom jag inte har en lägenhet ännu, och nästa lägenhet jag flyttar till vet jag ju inte hur stor den är. Så det kändes lite onödigt då jag redan har en massa saker, haha. 
(null)



FILM FRÅN JULAFTON

God jul! Här kommer en liten film från julafton! :)

JULAFTON

God jul! Jag vaknade upp till att tomten hade varit hemma hos oss och lämnat ett paket i julstrumpan, woho! Vi i familjen öppnade upp våra paket unde är julgranen när pappa vaknade på eftermiddagen, då han jobbat natt och vi sedan skulle vidare till moster Carina. Vi hade på Kalle Anka i bakgrunden, men vi åkte till Carina innan Kalle var slut så jag fick inte se årets nyheter vilket jag tycker är det roligaste, men men! 
(null)
 
(null)
 
Hemma hos Carina blev det julbord, julklappsleken och fika. Det var kul att träffa släkten igen och umgås! 
(null)
 
(null)
 
(null)


UPPESITTARKVÄLL

Hallå! Den 23e december hade vi självklart uppesittarkväll med Bingolotto. Men innan det hann vi även med en hel del pusselbyggande! 
(null)

Den enda som vann på Bingolotto var Fredrik, han vann en ny lott haha. Men uppesittarkvällen är alltid mysig oavsett resultat. 
(null)


22 DECEMBER

Halloj! Denna dagen var vi hem till Fredrik på förmiddagen för att dela ut hans julklappar, då han ska åka utomlands imorgon. Vi var sedan hem till farmor som bjöd på jullunch, mycket gott!
(null)

(null)

Av Fredrik fick familjen ett 4D-pussel, så efter middagen (som Mattias lagade, woho!) satte vi oss och började. Efter flera timmar hade vi iallafall fått ihop alla kanterna på del ett av pusslet.
(null)


MYS MED MAYA

Hej hej! I tisdags åkte jag och mormor till Norrtälje och var barnvakt till Maya hela eftermiddagen. Vi lekte en massa och hade så kul! När Karro och William kom hem från jobb igen bjöd de på middag och sedan åkte jag och mormor hemåt. 
(null)

(null)


GLÖGGFEST

Hej! I lördags hade vi en liten glögg-/julfest här hemma med glögg, mat, bakverk, visning av Turkietresan de var på (som jag inte var med på men jag redigerade filmen), musikquiz och julklappsspelet! 
(null)

(null)




USA-RESAN DEL TRE

Här är den tredje delen från vår USA-resa. Från Denver till Salt Lake City!

BARNVAKT

Hej hej hallå! I onsdags åkte jag hem till min kusin Karro och var barnvakt åt mitt kusinbarn Maya i ett par timmar. Vi hade fullt upp och det var så kul! Vi ritade, lekte med leksaker, byggde torn (som Maya direkt rev ner och skrattade åt!), gosade med katten Ted och jagade varandra. Nästa vecka ska vi ses igen och jag är taggad! :) 
(null)


LJUS I MÖRKRET

Hallå! För några dagar sedan fick vi äntligen lite snö här, och de mörka dagarna blev liiite ljusare. Tyvärr regnade snön bort några dagar senare... Jag hoppas vi får snö snart igen! Hela november har varit otroligt mörkt och deprimerande, haha. December har inte varit så mycket bättre det heller. Jag hoppas på en vit jul, meeen det återstår att se. 
(null)


JULBAK

Halloj! Denna söndag var hem hem till Sofia i Stockholm. Vi hade planerat att julbaka då vi försökt hålla det som tradition (med paus på att jag bodde i USA ett tag då, haha). Vi hade bara några timmar att umgås idag så det blev en julmustskola och pepparkakor. Dock hade Sofia varken kavel eller pepparkaksformar, haha. Men vi använde en olivoljaflaska och kniv istället, och ett blev rätt bra ändå! 
(null)

(null)




MYS HOS AJ

Hej hej! Denna lördag var jag, JP och AK hem till AJs radhus. Vi fixade en god middag ihop och hade en mysig kväll. Jag fick även se huset för första gången men framförallt fick jag träffa hennes katt! Jag och JP sov kvar och jag sov i ett gästrum där även katten gjorde mig sällskap större delen av natten. Men när hon började kliva över mitt ansikte och skulle ligga precis där, fick hon hoppa ner från sängen tyvärr, haha. 
(null)

(null)

(null)


FREDAG

Idag är det fredag, wohooo! Även om det inte spelar någon roll för mig vilken dag det är, haha. Men fredagar är alltid mer mysiga än andra dagar. I veckan har jag bakat och hängt en del med AJ. Vi var på en skön långpromenad och en annan dag besökte vi Blixtens Café här som vi inte har varit till på mååånga år. Jag undrar om jag ens har varit dit sen jag jobbade där när jag var tonåring... Det var gott och mysigt iallafall! I USA saknade jag verkligen café-känslan som vi har här i Sverige/Europa, den finns inte riktigt i New York iallfall. Fika-kulturen här i Sverige är ju fantastisk, haha.
(null)


ÅLAND

Hej hej! Idag åkte jag Eckerlölinjen med Sofie och hennes kompis Hanna. Vi åt trerätters, njöt av solskenet och den fina utsikten och vi passade på att handla lite gott att dricka inför nyår. Det blev en riktigt härlig dagsutflykt!
(null)

(null)

(null)

(null)


FÖRSTA ADVENT

Halloj! Första advent var en mysig dag fylld med jul! Vi började dagen med att titta på julkalendern, sedan en jullunch hos mormor och därefter avslutade vi dagen hemma hela familjen med julbord! Så mycket gott och så mycket mys!
(null)

(null)


RSS 2.0