DAG TVÅ

Chacha!

Jag är så sjuuukt trött nu alltså. Har varit en lång dag.

Vi började med att gå på ett universeum, det var riktigt kul! Fanns allt från fiskar och stora hajar, till spindlar, ormar, apor och papegojor i regnskogen. Det fanns även en rymdenutställning, en vattenutställning och en massa roliga saker att göra, bl.a. klättra klättervägg, spela fotboll, rida och spela typ wii-spel.

Efter detta besök hittade vi efter en stunds promenad en italiensk liten restaurang där vi åt jättegod pizza.

Sedan blev det ett besök på Heden och efter det åkte vi till Kviberg för att titta på när grabbarna skulle spela mot ett brasiliansk lag.

Först dök de andra laget inte upp, och om de inte hade dykit upp efter första halvlek skulle ha varit slut (25 min) så skulle grabbarna vinna.

Efter ungefär 20 min dyker det andra laget upp och matchen dras igång.

Det var roligt att titta, för det blev mycket fina mål! ;) Hallsta vann med hela 9-0!! WOHO :D

Efter matchen åkte vi till grabbarnas skola där de åt, och vi bara chillade. Sen tog vi oss till Ullevi och tittade på det häftiga invigningen. Det var skitkul!

Fast..... Först kom Mattias bort........ Men vi hittade honom efter ett tag, en vakt hade hittat honom och som tur var hade Mattias sin biljett... Annars hade det blivit jobbigt, för Mattias hade ingen telefon med sig eller något nummer uppskrivet på sig... Men, det gick ju bra.. Den här gången. ;D

Han är hopplös att bara springa iväg sådär.. :p Han kom bort ett tag på universeumet också... :p Men då hörde vi honom gråta så vi hittade honom.. Haha.

Anywaaaa, invigningen var gryyyym! :D Är typ döv nu dock.

Men nej, nu ska jag nog sova. Blir ännu en lång dag imorgon.

Bilder kommer senare, orkar inte lägga in de på datorn nu.

PUSSSSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0