MÅNDAG

Idag efter att jag fått iväg tjejerna till skolan och tittade på tv en stund åkte jag och hämtade upp Victoria och så åkte vi till gymmet. Körde ett skönt pass idag, jag känner verkligen att det har tagit!

Innan jag åkte hem köpte jag sååå goood glass (hehehe bra där!), mums!

När jag kom hem åt jag köttbullar och spagetti till lunch för jag hittade köttbullar i frysen! De var faktiskt helt okej. ;) Sedan fixade jag med tjejernas tvätt och tittade på tv.

När Anna kom hem vid tre började hon på sina läxor och när Jane kom hem vid 15.50 bytte hon om, tog ett snack och så åkte vi alla iväg i bilen. Jag släppte av Jane på karaten och sedan åkte jag med Anna till tennis. Där hängde jag med Kira (från Tyskland) och pratade massor med henne, var så längesedan vi sågs sist, om man räknar bort gången jag skjutsade henne till tåget för ett par veckor sedan. På slutet kom även Vanessa (från Tyskland också) och hängde med oss till ungarna slutade. 

Jag och Anna åkte hem och där hemma var Jane klar med läxorna och K (en barnvakt som är typ 50 år, Jane behöver lite extra terapi när det gäller läxor och sånt och K har hjälpt till med Jane sedan hon föddes för hon har haft lite problem med utvecklingen) stod vid spisen med maten nästan helt klar. Så lyx och riktigt gott!

Resten av kvällen spenderades med att "hjälpa" Anna med läxorna. Jag läste det hon hade skrivit på papper tidigare och hon skrev av på datorn, svårt jobb man har ibland. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0