ONSDAG

Hej! Idag efter att tjejerna kommit iväg tock skolan och jag varit ut med hunden, tittade jag på senaste avsnittet av Hollywoodfruar, haha. Gunilla Persson alltså! Herregud! ;)
 
Jag fixade även köttfärssås idag, så det plus spagetti åt jag till både lunch och middag. ;) Jag lagade extra mycket så att jag + mamman åt det till lunch och vi plus tjejerna till middag PLUS att jag kunde frysa in typ hälften också! Askalas!
 
Strax innan tre åkte jag och plockade upp Jane på skolan (som mamman beordrat mig) och så åkte vi till Janes hiphop-dans. Men den började inte 15.30 som mamman trodde, utan 16.30 som jag trodde! Haha. ;) Men Jane gjorde sina läxor där medan vi väntade en timme iallafall, så skönt att hon fick det överstökat! Medan hon dansade en timme satt jag och tittade på serier, hårt jobb man har!
 
Vi åkte hem, jag kokade pasta och värmde på köttfärssåsen och så åt vi middag. Strax efter middagen drog jag och Victoria på ett au pair-möte där kvällen spenderades att lyssna på en polis som pratade mycket trafikregler men även lite andra regler. Men han var riktigt skön så det var bara kul att vara där! :) Sen är det ju alltid kul att träffa på alla andra au pairer här runtom i Westchester county!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0