PERFECT SATURDAY

Idag blev jag, Alicia, Anna och Jane upphämtade av tjejernas pappa och så tog vi bilen in till city. Vi åkte in längst på östkusten och åkte senare hem på västkusten av Manhattan, så vi fick se en hel del från bilen! 






Iallafall så var första stoppet bortom Wall St, där Ikea-båten går från en pir. Vi tog båten över till Ikea och åt lunch där, första gången för tjejerna! Och vet ni vad, de älskade lingondryck! Haha! 
I väntan på båten.


Galenpannan Anna attackerade mig! Haha.


Polisbåtar!











Vi tog sedan båten tillbaka till Manhattan och tog bilen upp till Christopher St i West Village där den svenska godisaffären Sockerbit finns. Anna har velat åka dit i flera månader så hon var väldigt excited! Vi handlade godis och sedan gick vi runt hörnet där jag visade Alicia vänner-huset. Sedan gick vi runt i området på en marknad innan vi trötta tog bilen hem.














Vi körde förbi Ground Zero.


Haha, älskar pappans parkering! ;)









Vänner-byggnaden.



Liten vilade benen en stund. Vi gick förbi en polis som nyste och då sa Jane lite försiktigt "Bless you" (prosit) och det var ju det sötaste på länge! Haha, åh. Så gulligt! 

Väl hemma blev det en powernap för mig och Alicia haha, därefter åkte vi alla plus mamman och åt middag i Mamaroneck på en restaurang jag hade valt då det var min avslutningsmiddag. Jag fick två superfina presenter från Anna (bilder kommer imorgon) och pengar från resten av familjen. Fantastiskt!





Godaste pizzan!!!


Vi delade på detta till efterrätt. Nutella Smores Pizza och italiensk glass med choklad runtom och frysta nötter och körsbär i mitten av glassen. Så gott så! 

Här är vi på väg till bilen, men när vi sedan står vid den och försöker komma in inser vi att vi står vid fel bil!!! Hahaha, det var ju det roligaste på länge! Vi går lite längre bort och där står pappans bil! ;)



På kvällen var tjejerna hos pappan så jag och Alicia åkte hem till Lina där även Alex var, och åt glass och bara satt och smakade. Fina tjejer det där! :)

Alex var mästerfotograf och tog kort på Alicia när hon tog kort på oss! 


Sexy babe, Alex my love! 

Jag har haft en toppendag. Underbar sista dag i city, god middag och härligt häng på kvällen! En perfekt sista lördag i New York.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0