THANKSGIVING

Hallå! I onsdags kväll åkte jag till flygplatsen för att plocka upp Niklas som kom på besök från Sverige! Han var här onsdag kväll-söndag och vi har hittat på en massa! 

I torsdags var det Thanksgiving Day här i USA och vi åkte till city tidigt på morgonen för att titta på Thanksgiving-paraden. Det var sååå kallt, runt -7 grader plus att det blåste lite. Men det var väldigt kul att se allt och vi såg flera kändisar, bland annat John Legend, Leona Lewis, Ashley Tisdale och Rita Ora. 
(null)

(null)

Efter drygt två timmar var vi genomfrusna men som tur var slutade paraden då (vi stod i mitten av sträckan) och vi gick sedan till Central Park för att komma till solen och få lite extra värme. Efter en promenad där var vi lite varmare och vi käkade lunch och sedan fikade vi, bara för att kunna vara kvar inomhus, haha! Vi gick sedan förbi Times Square så att han fick se det i dagsljus men sedan kunde vi inte vara ute längre så vi åkte hemåt. Efter en varm dusch och lite tv-tittande tänkte vi äta middag. Men det var lättare sagt än gjort för nästan alla ställen var stängda... Men vi hittade ett Diner som hade öppet och vi åt middag där. Sedan var vi mätta och trötta så vi åkte hem och sov! 
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0