NINE ELEVEN

Hej! Igår var det den 11 september vilket är årsdagen för flygplansattackerna mot tvillingtornen i NYC samt Pentagon i D.C. Det var nu 17 år sedan det hände och jag och Karin åkte in till city för att titta på Memorial Park och senare på kvällen se två ljus som representerar tvillingtornen. Det var väldigt mycket folk vid Memorial Park och otroligt många blommor vid alla namn. Det fanns även några bilder på personer som dött, kopior på dödsannonser i tidningar osv. Så himla hemskt och tråkigt, men det är fint att uppmärksamma detta en gång om året för att minnas alla människor. 
(null)

Jag och Karin köpte sedan en öl på en pub där massa brandmän hade en AW kändes det som, haha. Det var så fullt på puben så många stod utanför på gatan också. Vi träffade på två tyska brandmän som var där för att visa sitt stöd och volontärarbeta, de hade åkt med en grupp brandmän från deras städer. Häftigt att världen går samman trots olika bakgrunder, värderingar, språk osv osv. Alla är vi trots allt människor. 
 
Efter ölen åkte vi över till Staten Island för att få en fin utsikt över NYC skyline. Men det var ganska disigt så vi såg inte så jättebra, så när mörket hade kommit åkte vi tillbaka till Manhattan med båten och ju närmare vi kom desto bättre såg vi skylinen och de två stora ljusen som representerade tvillingtornen. Vi var en sväng till Memorial Park igen innan vi åkte hemåt. 
(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0