EN DAG HEMMA

Hej hej! I måndags tog vi en lugn dag hemma vid huset. Vi gick till en badplats i närheten och hängde där några timmar och bara tog det lugnt. Vi gjorde i ordning en sen lunch och satt ute på verandan och njöt i eftermiddagssolen. Därefter körde jag och Johanna en runda beer pong, Moana ville bara titta på. 
(null)

(null)

När vi hade spelat klart så skulle vinnaren (Johanna) få en minttu-shot som pris men hon ville inte dricka själv, så jag tog en också och även Moana ville smaka. Så vi tog en shot men Moana spottade ut den direkt och sprang sedan till toan för att spy... Haha stackarn! Hon är inte viking inte, det märkte man! ;) Det tråkiga var dock att hon inte tänkte sig för och spydde i handfatet och inte i toan precis bredvid, så det blev ju totalstopp... Moana skickade iväg Johanna till grannarna för att fråga efter en sugpropp att låna då det inte fanns nån. Jag och Johanna sa att vi kan cykla till affären och köpa en (svenska som vi är haha, för att slippa prata med främlingar) men då blev Moana sur och Johanna blev sur och stack iväg och frågade grannarna. Hon fick gå till tre olika men hon fick tag på en! 
(null)

Medan Moana försökte fixa med badrummet drog jag och Johanna med cyklarna till affären för vi behövde köpa kräftor till dagen efter och kanske om vi behövde köpa något mer till att försöka rensa avloppet, då vi inte kunde öppna upp rören för badrumsskåpet var i vägen och vi hade inte några verktyg att ta av det heller. Men väl i affären ringde Moana och sa att hon hade löst det med sugproppen så då slapp vi tänka på att ringa en rörmokare hahah. Jag och Johanna köpte en glass och satte oss vid kanalen/hamnen för att "fira" då vi hade varit lite stressade och för att ge Moana lite space då hon var sur och irriterad. Sedan åkte vi hemåt och fixade en sen middag. Jag fick stå och grilla i kolsvart mörker, haha. Lite halvkul men maten var riktigt god! 
(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0