ÖLAND

Hej! Vår första heldag på semestern spenderades på Öland! Vi tog färjan över från Oskarshamn till Byxelkrok på Öland på morgonen, det tog väl runt 2-2,5 timmar. Vi hade sol och blå himmel hela dagen så vädret hade inte kunnat varit bättre! Vi började vår Ölandsdag med att åka till Borgholm och titta runt där. Vi var även till Borgholms slott och gick omkring och kikade på det. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Vi hade tänkt svänga förbi Solliden slott men vi såg att man måste betala för att gå omkring där så vi skippade det, så sugna var vi inte haha. Vi stannade även till på en strand strax utanför Borgholm men det var fullpackat med folk där, så vi gick bara ut på piren och tog ett par bilder. Därefter åkte vi tillbaka till norra delen där vi spenderade resten av dagen. Vi tog sikte på Böda sand och hängde där i några timmar på eftermiddagen. Det var så fint och kul att se stranden! Riktigt härlig sand och vattnet var helt okej varmt så vi badade en del också. Vi såg en del små maneter men jag troooor dom var ofarliga, haha. 
(null)

(null)

Efter några timmar på stranden åkte vi vidare till Långe Erik, där det även fanns massa stentorn! Vi åkte sedan vidare mot i Byxelkrok för att titta på solnedgången. På vägen dit fick träffade vi på en ko som hade kommit ifrån sina kompisar, några som campade i närheten försökte hjälpa den över vägen för att komma till de andra kossorna, stackarn! Men vi kom sedan fram till Byxelkrok och såg solnedgången, perfekt i tid. Den var så fin!! Därefter åkte vi bron till fastlandet och hem till Figeholm.
(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0