SENASTE VECKAN

Halloj! Jag har helt kopplat bort bloggen, haha. Mest för att mina dagar ser ganska samma lika ut, men den senaste veckan har det ändå hänt några saker! 

Jag har varit på visning av två lägenheter i Uppsala där jag stod först i kön på en av dem, och om allt går som det ska så flyttar jag dit i april! Det är ett korttidskontrakt i typ baracker, vilket betyder att hyran är låg och jag står kvar i bostadskön, så jag har lite mer tid på mig att hitta en bra lägenhet! Det var väldigt basic men passar mig bra för några månader! Det är en tvåa, så det är ju skönt med ett sovrum också! 
(null)

Jag har på kvällarna den senaste tiden känt mig hängig och febrig, men det har inte brutit ut för mig ännu, så jag har tagit det lugnt för det mesta. Men i lördags var TG hem hit på tacos och mellomys! 
(null)

Jag har även varit på en arbetsintervju till, denna gången som biståndshandläggare. Jag hörde av ena skolan jag varit på intervju på att tjänsten blivit tilldelad någon annan, men att jag hade gjort ett väldigt positivt intryck och det som skiljde var erfarenheten. Nästa vecka ska jag på ännu en intervju som biståndshandläggare. Har fortfarande inte hört något från den första skolan jag var på intervju på. Förhoppningsvis kan jag få ett jobberbjudande snaaaart. Vill börja jobba! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0