SISTA DAGEN I AMSTERDAM

Hej hej! Denna dag började med frukost i Vondelpark, en stor park i Amsterdam som ligger ett stenkast från vårt hotell. Det var väldigt härligt! Därifrån promenerade vi sedan till Albert Cyup market, en stor utomhusmarknad. Jag fick med mig lite Gouda-ost hem, haha. Vi tog sedan spårvagn för att fika på ett ställe där Lovisa har spanat in en specifik bakelse sedan dag ett, så nu blev det av!
(null)

(null)

Vi fortsatte dagen med att ta spårvagnen till centralstationen för att i närheten ha en liten photoshoot med klassiska Amsterdam-hus som bakgrund, haha. Men det riktiga anledningen till att vi åkte dit var för att åka en kanalbåt runt i stan. Det var riktigt härligt och man fick lyssna på en guide som berättade om olika byggnader och lite historia om staden. Mycket bra!
(null)

(null)

Efter båtturen åkte jag och Angelica tillbaka till hotellet och hängde där någon timme, medan Lovisa och Johanna shoppade lite. När de kom tillbaka till hotellet gjorde vi oss i ordning för att gå ut och äta och sedan för att titta på eurovision på en bar! Det blev ett bra avslut på en riktigt bra resa! Väder idag har också varit helt underbart, väldigt varmt och sol hela dagen. Härligt härligt! 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0