SOMMAREN

Hallå där! Sommaren flyger förbi men vädret har ju tyvärr varit sådär… jag hoppas på bättre väder denna vecka, idag sken solen på eftermiddagen! Det var längesen haha. 

Det har blivit en hel del tittande på fotbolls-VM nu de senaste veckorna, heja Sverige! Jag har även lyckats få några på jobbet intresserade, haha! Bara en vecka kvar nu… Kommer nog kännas lite tomt när det är över! 
(null)

Jag har fyllt dagarna med jobb, gått ut och ätit god mat, hängt med vänner och förutom fotboll tittat en hel del på serier när regnet fallit utanför. Dock fick vi en otrolig fin lördag för några veckor sen, då var jag hem till Johannas föräldrar (med Johanna haha) och spelade kubb, hängde med hästarna, åt god mat, plockade frukt och bär i trädgården och spelade krocket. En riktig kanondag! 
(null)

Jag har även varit hem till familjen, senast igår när farmor bjöd oss på god mat på Herrängs marina. Mycket trevligt! Idag har jag varit och firat Victor som fyllde år igår med tårta och god mat! Nu är helgen över och imorgon väntar en ny jobbvecka. Men jag hoppas den går fort för till helgen blir det kryssning! :) 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0