SKOGSPROMENAD

Hej hej! I söndags mötte jag upp TG (minus Joppen) för en skogspromenad och fika! Det var skönt att komma ut och röra på sig och såklart att få träffa tjejerna igen! 
(null)


LÖRDAGSMYS

Halloj! Johanna BL var hem till mig på lördagskvällen. Vi åt en god middag och tittade på film och hade en riktigt mysig kväll! Hon sov kvar här men behövde åka till jobbet tidigt på morgonen efter, så det blev en lugn kväll för oss. :) 
(null)


ÖVNINGSKÖRA I UPPSALA

Hej hej! Efter påskhelgen fick jag skjuts hem till Uppsala av mamma och Mattias. Vi passade på att köra runt lite i stan också så att Mattias fick öva på att köra där. Sedan köpte vi med oss lunch och åkte hem till mig för att äta, innan de åkte hem igen. 
(null)



GLAD PÅSK!

Halloj! Det var full fart hela påskafton! Eller, iallafall från 12-tiden, haha. Morgonen var lugn! Men när Mattias hade vaknat till liv gick vi kids ut och letade påskägg då mamma trodde hon hade sett påskharen på morgonen! Oj oj så spännande!!! 

Vi hade tur och alla tre hittade ett varsitt ägg fyllt med godis! Vi passade på att vara ute i solen efter det och spelade kubb, drack gott och sedan kom grannarna upp för att spela ett annat kubbspel! 
(null)

(null)

Till middag blev det påskmat (eller ska man kanske säga svensk högtidsmat?) med allt vad det innebär. Sill, lax, ägg, köttbullar osv! Det var lika gott som det var i julas! Det blev en liten vilostund på soffan efter maten men sedan spelade vi sällskapsspel hela kvällen!
(null)


FINBESÖK

Halloj! Denna långfredag kom mamma, Mattias och Nilla till mig för att hämta hem mig för påskhelgen. Mattias övningskörde till Uppsala och det var första gången Nilla kom. Hon var så nyfiken och tittade runt i varenda liten vrå, haha! 
(null)


PÅSKLEDIG

Hej hej! Idag är det skärtorsdag och jag jobbade halvdag. Både igår och idag jobbade jag hemma, så jag har inte varit ut på några dagar haha. Men nu är jag ledig till på tisdag och det ska bli skönt! Jag har precis gjort klart sovrummet genom att plocka in alla kläder i garderober och sorterar bland skönhetsprodukter. Jag har några småsaker kvar att packa upp i vardagsrum/kök, men det är inget nödvändigt så jag får de hur jag ska göra med det. Sen gäller det bara att komma på något sätt att spara alla flyttkartonger då jag är snål och vill inte slänga dem, eftersom jag troligtvis ska använda dem senare i höst igen haha. 
(null)


JAG HAR FLYTTAT

Hörrni! Nu har jag flyttat till Uppsala!! I onsdags hämtade jag nycklarna, i fredags kväll packade vi flyttlasset och på lördagen åkte vi till Uppsala! Tusen tack till familjen som hjälpte mig att flytta, framförallt också att bygga ihop soffa, soffbord och tv-bord! 
(null)

(null)

Nu har jag bott i mig några dagar och trivs väldigt bra. Visst hade det känts bättre om väggarna var snyggare, men men. Det är ju inte för evigt! ;) Haha. Jag har börjat packa upp saker, men har lite kvar. Framförallt ska jag lägga undan alla min kläder som för tillfället ligger i en stor hög i mitt sovrum. Jag får ta några saker i taget! 
(null)


RSS 2.0