LERKY 30 ÅR

Nämeeeen! Linnéa Dorita Elisabeth Erkas har fyllt 30 år och det skulle såklart firas! Hon bjöd in på party i Borlänge och jag och AK tog en roadtrip dit. Det blev 10(!!!)-kamp, jättegod mat och trevligt sällskap! Stort grattis min älskade Lerky! 
(null)

(null)


TILLBAKA TILL VARDAG

Hej hej! Ja, då var man tillbaka i vardagen igen. Jobbveckan har rullat på men jag har även gjort några roliga saker efter jobbet med! I tisdags var jag och Johanna tillbaka till allsång på Skansen haha, vi måste ju passa på när vi har köpt årskort! Det var supermysigt och härligt i det fina vädret. Jag har även följt med Lovisa till Ulva för att plocka jordgubbar, det var riktigt mysigt! Nu har jag gått på helg och det blir en lugn helg utan speciella planer. Vi får se vad som händer! :)
(null)


SEMESTERVECKA TVÅ

Under den andra semesterveckan var jag på allsång på Skansen med Johanna, jag var till Nynäshamn hos Victor där vi fixade en otrolig middag haha och Victor bryggde cider. Sedan kom Johanna till mig i Uppsala under helgen! På lördagen spelade jag, Johanna och Angelica fotbollsgolf på dagen och grillade och spelade spel på kvällen, en riktigt härlig dag! På söndagen åkte jag och Johanna och badade innan hon åkte tillbaka hemåt till Solna. 

Sedan var semestern helt plötsligt slut. Men jag har haft en relativt lugn och väldigt skön semester så nu kan jag jobba ett tag till, sedan blir det ju semester igen i september när jag och Johanna åker till New York! 
(null)

(null)

(null)




SEMESTERVECKA ETT

Hallå där! Jag gick på två veckor semester och firade in det med midsommarfirande hemma hos föräldrarna och grannarna där. Det blev en klassisk midsommar med sillunch, femkamp och grillning. Victor var med och träffade familjen för första gången också! Vi stannade där i ett par dagar innan det blev tillbaka till Uppsala för några lugna dagar. 
(null)

(null)

Väl i Uppsala blev det AW med ett härligt gäng från studietiden. Hej på er (ni som läser hehehe). Till helgen åkte jag och Victor till Borlänge och hälsade på Linnéa och Johan på lördagen och på söndagen hejade vi på Angelica som simmade vansbrosimmet. Tyvärr regnade det så vi hängde inte kvar så länge utan tittade bara på när Angelica simmade haha. Men hon var duktig och simmade snabbt i mål! Bilresan hem var inte rolig i spöregn men vi kom hem tillslut iallafall haha. Dagen efter vi kom hem åkte jag och hälsade på AJ och lilla Ludde, så mysigt att hänga lite med dem!
(null)


RSS 2.0