JULMYS I LÄGENHETEN

Hej hej! Ikväll hade jag och Johanna riktigt julmys här hemma. Vi hade smaktest på julmust, gav varandra våra julklappar, Johanna slog in sina julklappar och vi åt goda saffransbullar. Imorgon efter jobbet åker jag hem till familjen så vi hade vår egna lilla julafton ikväll. Riktigt mysigt! 
(null)

(null)


MYSIG HELG

Hej hej hallå! Denna helg har varit väldigt mysig och bra. Lördagen spenderades med TG + Marco och Daniel. Vi var hemma hos Jansson och åt grötlunch, spelade spel, fikade och tittade på skidskytte. Mår alltid så himla bra med mina tjejer, och kul att vi alla kunde ses samtidigt! Inte ofta det händer. 
(null)

Söndagsförmiddagen var lugn, jag tittade ikapp årets julkalender då jag inte hade sett den på en vecka. På eftermiddagen var jag iväg på massage, det var himla härligt! Jag var på massage för ett par veckor sedan också, märkte att jag hade några mindre onda punkter i ryggen denna gång haha. Efteråt veckohandlade jag, sedan kom Linnéa över och lämnade sin katt Frasse som jag och Johanna ska vara kattvakt åt medan de har visning på lägenheten imorgon. Därefter lagade jag middag och landade sedan i soffan resten av kvällen. Jag och Johanna adventsfikade och nu är det snart dags för att sova. Imorgon ska jag till min nya arbetsplats, stadshuset i Uppsala. Det ska bli spännande att se hur det är där! 
(null)



RSS 2.0