TORSDAG

Hej hej! Denna torsdag började med en liten plugglunch med Louise. Vi gick sedan på ett seminarium där vår lärare var över en timme sen, såååå vi körde på själva! ;) Haha, duktiga studenter! 


Efter seminariet gick jag, Clara och Sigrún hemåt, men när vi skulle gå åt olika håll fastnade vi och stod och pratade i över en timme, haha. Men kul att catcha up lite!

Jag drog hem och vilade en stund, men sedan mötte jag upp Emilia, Josefine och Louise på stan för att käka Thai-buffé till middag. Mumsigt!! Vi avslutade kvällen på Göteborgs där de hade karaoke, så sjävklart var vi tvugna att sjunga en låt! Men roligast var ju att titta på andra... ;) 

SÖNDAGSBRUNCH EN ONSDAG

Hej hej! Idag, efter att jag tagit sovmorgon, avnjöt jag en god brunch! Det är inte så ofta jag äter bröd, men Gud vad gott nybakat bröd är alltså! En bra brunch helt enkelt. ;) Annars idag har jag pluggat lite. Jag vet inte om jag ligger väldigt bra i fas eller om jag har missat något, men just nu är det inte så mycket i skolan tycker jag?! Haha. Antar att jag får njuta nu, det kommer bli värre sen med inlämningar och tentor. 

THROWBACK

Hallå! Jag har inget vettigt att skriva mer än att jag har pluggat extremt lite igår och idag, och istället har jag tittat extremt mycket på Netflix... Haha. Men jag tittade även på bilder och videoklipp från resan till Texas i somras och längtar ändå tillbaka till den värmen, fastän vi svettades otroligt mycket heeeela tiden. Det börjar bli höst i landet lagom och jag saknar solen. 
 

TG-KRÄFTSKIVA 2017

Halloj! Söndagskvällen bjöd på en liten kräftskiva med TG! Sååå mysigt att vara alla tillsammans igen! :) Mina älskade tjejer. Vi designade våra egna hattar, åt kräftor med tillbehör, åt kladdkaka till efterrätt och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag mår alltid som bäst tillsammans med er! 




INFLYTTNINGSFEST

Hej hej! I lördag kväll var jag hem till Synne som flyttar till en ny lägenhet med sin sambo. Det blev lite lekar, dans och allmänt häng. Mycket trevligt! :)

FREDAG OCH LÖRDAG

Hej hej! Igår på eftermiddagen åkte jag hem till la familia. Vi åt en god middag, jag och mamma spelade yatzy och sedan tittade vi på idol och en film. Mysigt! 

Idag var jag hem till mitt kusinbarn Freya på förmiddagen. Hon visade mig sin ena katt som låg nerbäddad i en docksäng, så söt! Hahaha! :) 

Efter ett tag åkte jag vidare och tittade när mina bröder spelade match. Det var den sista matchen för säsongen och laget hade redan åkt ur serien, så matchen skulle bara spelas. Sååå till och med pappa var med! Fast han blev kvar på bänken hela matchen... ;) Men det blev vinst med 1-0 så det var kul! Jag och mamma åkte sedan förbi mormor som bjöd på tårta. Det blev en snabbis för sen skulle jag med bussen till Uppsala. Jag sitter på den nu och ikväll ska jag på inflyttningsfest! 




BIOKVÄLL

Hej hej! Igår kväll var jag och Sigrún på bio! Vi kände oss lite wild and crazy att gå på bio vid 21.30 en vardagskväll, haha! Vi såg skräckfilmen "IT" och båda tyckte att den var bra, men lite väl överdriven ibland. Den var inte så läskig som jag hade hoppats på! Haha. 

GRATTIS MORMOR

Idag fyller min fantastiska mormor 82 år! Hon är den snällaste, mysigaste och roligaste mormorn man kan önska sig! Tack för all din kärlek, ditt engagemang och för att du alltid finns där för dina nära och kära. Du är underbar! Jag är så glad att jag tillägnade en tatuering åt dig, för varje gång jag ser den tänker jag på dig och blir glad. Grattis grattis grattis! 


ONSDAG

Hej hej! Igår var det onsdag och jag åkte med Josefine hem till Hallsta C på eftermiddagen då hon skulle intervjua min lillebror. Det är till en uppgift vi gör på en av kurserna vi läser, att man ska intervjua ett barn i åldrarna 5 till 15 år för att vi ska öva på att prata med ett barn. Efter att de hade pratat hann vi med en snabb rundtur "på stan" också, haha. ;) 

Vi åkte sedan hem till Uppsala och jag gick på Game of Thrones-quiz med några vänner på Norrlands nation. Det var riktigt kul och jag tycker vi var väldigt duktiga! Bättre än förväntat iallafall, haha. Tycker även att själva quizet var bra upplagt med en del om tv-serien, en del om boken, en del ok trivia och en del där man skulle para ihop regioner med huvudstäder i Westeros och även para ihop olika citat med karaktärer. Well done! Det som var mindre bra var att vi fick vänta tre (!) timmar på att få mat (hamburgare)... Men men! Så kan det vara när man går på stora quiz på nationer.



MÅNDAG

Ja då var en ny vecka igång! Jag hade ett seminarium på förmiddagen och på eftermiddagen var det fotbollsträning! Den här gången var det tyvärr bara två tjejer som kom, men vi hade en kul träning ändå! De fick ju verkligen mycket uppmärksamhet, haha. 

SOCIONOMTURNERINGEN 2017

Denna lördag var det dags för den fjärde och sista socionomturneringen för min del. I år var det spökboll som spelades och man spelar terminer mot terminer. Från min klass (termin 7) var vi hela sex stycken spelare! ;) Haha. Men vi krigade på och slutade på en tredjeplats. Vi var mest glada över att inte komma sist! Sen var det även en tävling i den bästa hejaramsan, vilken vi vann! Whoop whoop! 

Efter detta gick jag hem, duschade, åt mat och fixade mig för sedan var det dags för lite fest! Det blev en kul kväll! 


Jossan ville vinna och ta hem denna... Men vi gick inte hela vägen tyvärr, haha.


Lagfoto efter vinst i bronsmatchen!

FREDAG

Hallå! I fredags var det "heldag" för oss i skolan, dvs hade vi en föreläsning på förmiddagen och en på eftermiddagen, hahaha. Men det blev även en plugglunch också... ;) Man märkte att folk började bli trötta av att sitta still och lyssna sådär sista timmen på fredagseftermiddagen. Men sen gick vi på helg! Jag gjorde inget speciellt på kvällen, var hemma och tog det lugnt bara.
Utsikten utanför universitetshuset.

Jossan verkade anteckna väldigt mycket på första föreläsningen... ;)  

TORSDAG

Hej hej! Idag hade jag en föreläsning på eftermiddagen, så på förmiddagen var jag bara hemma. Städade lite och så. Föreläsningen på eftermiddagen var väl sådär, Ida verkade iallafall inte så imponerad... ;) Haha! 



TISDAG

Hallå! 
Igår var det tisdag och jag gjorde inget speciellt på dagen. Jag pluggade lite, var och handlade osv. Men på kvällen var det dags för pubrunda med socionomstudenter. Det var bara jag, Jossan och Synne från vår klass som var med, annars var det mest personer från termin 1 och 3 och några från termin 5. Kvällen avslutades på snerikes och det blev en väldigt rolig kväll! 

MÅNDAG

Då var det måndag igen! Och måndag betyder lite skola men även fotboll! Det var fem tappa krigare på träningen, haha. Men kul hade vi! :) 



HELGEN

Hallå! 
Denna helg har jag varit hemma i Hallsta. På lördagsförmiddagen skjutsade jag mina föräldrar till bussen då de skulle åka till Stockholm över helgen med några vänner. Jag tog med mig Nilla till mormor och hängde där ett tag, även moster Carina kikade förbi! Alltid lika mysigt att vara hos mormor. :) 

Sedan gick jag och Nilla en promenad, men hon ville mest bara stanna och äta blåbär hela tiden, haha. Vi kikade även förbi Fredriks fotbollsmatch och tittade på den sista kvarten. Jag och Nilla åkte hem och vilade en liten stund innan jag skjutsade iväg Fredrik som skulle på firmafest. Jag och Mattias blev kvar hemma så vi beställde hem pizza och tittade på en skräckfilm på kvällen! Mitt i natten åkte vi båda och hämtade hem Fredrik som underhöll oss väldigt bra, haha! ;) 

Idag, söndag, har jag skjutsat Mattias på fotbollsmatch, gått promenad med Nilla, handlat chips och läsk till Fredrik som var väldigt bakis, hämtat Mattias från match, hämtat hem föräldrarna från bussen och lagat piroger till familjen! Nu sitter jag på väg hem till Uppsala igen. Helgen går alldeles för gott! 
 

FRIYAYYY

Hej hej, äntligen fredag! Idag hade jag ett seminarium på eftermiddagen på kursen barn och unga. Vi fick bland annat diskutera våra egna/generella (heteronormativa) tankar kring mamma, pappa, son och dotter. Väldigt intressant ändå när man tänker efter hur mycket normer och värderingar styr ens egna tankar kring kön osv. Jag vill ju egentligen vara mer "öppensinnad"... Men jag ska inte gå in nåt mer på det nu! 


Iallafall. Nu sitter jag på bussen mot Östhammar, de har dragit in bussen till Hallsta C denna helg så jag blir hämtad i Östhammar istället. Lite drygt men men! I helgen ska jag vara hemhemma och vara hundvakt då föräldrarna ska iväg. :) 

TORSDAGSPLUGG

Hej hej! Denna vecka har främst bestått av att plugga, plugga och plugga. Jag har läst en massa inför ett seminarium och idag efter en föreläsning träffade jag min basgrupp för att förbereda inför ett seminarium imorgon på en av kurserna vi läser. Denna termin läser vi tre (av fyra valbara) kurser parallellt och jag har valt barn och unga, missbruk och funktionshinder. Man kunde även välja en kurs om äldre, men jag känner att jag har ganska mycket erfarenhet av det redan så jag skulle vilja lära mig om några andra områden. 


FOTBOLLSMÅNDAG

Ja då var det måndag igen och nu börjar fotbollsträningarna med Ronjabollen igen! Det var så kul att träffa kidsen igen och jag ser framemot att fortsätta som ledare denna höst! 




HELGEN

Halloj! Igår var det lördag och jag spenderade kvällen hos AK och Sofie i deras lägenhet som de precis flyttat in i! Lerky, AJ, Johan och Martin var också med. Vi käkade pizza, dansade och spelade spel. :) 



Idag, söndag, var jag på ett möte mitt på dagen då Ronjabollen drar igång igen imorgon och jag kommer fortsätta som tränare denna säsong! Annars har jag inte gjort så mycket, har försökt vila mycket och framförallt inte prata så mycket då jag har tappat rösten, haha. 

RSS 2.0