JULEN 2023

Gooood jul! 
Jag åkte hem till föräldrarna den 23e för uppesittarkväll och provsmakning av julskinkan i vanlig ordning. Det blev tyvärr ingen vinst för någon av oss men vi hade en mysig kväll. 
(null)

På julafton började vi dagen med tomtegröt och sedan blev det glögg och fika innan vi körde julklappsleken hemma hos grannarna och fightades om klapparna, haha. Alltid lika roligt! Därefter gick vi hem och tittade på Kalle Anka och åt julbord efter det. Vi fick sedan besök av tomten och hjälpredan pepparkaksgubben, haha! Det var verkligen en mysig julafton. :) 
(null)

(null)

Juldagen var lugn och spenderades mestadels i soffan framför film, men vi var även ut på en liten promenad i det fina vädret. Men på kvällen blev det en liten spelkväll hemma hos Sofie! Mys mys! På annan dag jul tittade jag, mamma, mormor och farmor på en film och fikade massa gott som farmor bakat, mums! 
(null)

Snipp snapp snut så var julen slut. Jag åkte tillbaka hem på eftermiddagen och började jobba igen dagen efter och vardagen rullade på igen. 
(null)


DECEMBERMYS

Hej! Tänk, snart är det jul och hela 2022 har flugit förbi. Denna december har gått väldigt fort tycker jag! Jag har haft lite julmys här och där med olika människor. Jag har varit på julmarknad med diamond painting-gänget, haft spelkväll/julklappsleken hemma hos Lovisa, julbakat med Sofia, pyntat lägenheten med Johanna, tittat på luciatåg på jobbet och haft adventsmys! Vi har fått snö i nån vecka men som nu har smält bort… Hoppas på lite snö till julen! 
(null)


SOCIONOMDAGARNA

Hej hej! I slutet på november var jag till Stockholm på mässa i två dagar. Jag fick hoppa in som representant från mitt jobb och stå i Uppsala kommuns monter. Det var två långa men roliga dagar! Det blev en blandning av att stå i montern, gå på föreläsningar och gå och kika på andra montrar på mässan. Vi fick sova kvar på hotell i Stockholm mellan dagarna också! Vi var 8 st från olika arbetsplatser från Uppsala kommun, så det var även kul att få höra lite hur de jobbade tex på socialtjänsten barn & unga eller på försörjningsstöd. 
(null)


RSS 2.0