MYSDAG MED TG

Hej hej! För ett tag sedan hade jag en sån himla fin och mysig dag med mina fina vänner. Det är sällan vi alla kan ses nu för tiden, så det blir himla kul när det väl blir av! Vi åt en god lunch, var ut på en promenad, fick prata igenom om livet och alla dess toppar och dalar! 
(null)


EN UPPDATERING

Hallå där! Livet rullar på och oktober är snart redan förbi. Det händer lite saker då och då men jag är alldeles för dålig för att uppdatera här. Men, ett litet axplock får det bli! Den senaste tiden har jag varit på ett par AW med mina kollegor, den senaste var vi på escape room och det var så kul! Vi fick dela in oss på två rum och mitt lag klarade rummet på 49 minuter, wohooo. Även om vi inte tävlade mot varandra så måste jag säga att vi vann! Hahah. Jag har även varit på en baby shower för att fira Jansson och hennes lilla bebis som kommer i december, det var så kul och mysigt! Jag har varit på höstmarknader, på lägenhetsvisningar med Johanna och Johanna har även köpt en lägenhet nu. Hon flyttar i februari, det är så tråkigt men samtidigt väldigt kul för henne! 
(null)

Med tanke på mitt senaste inlägg om tomaterna så har jag även skördat potatis från min kruka på balkongen, det var kul även om det inte blev så mycket haha. Det har även blivit en liten kräftskiva, inflyttningsfest, 30-årsfest för Lovisa, firat mormors födelsedag, blivit bjuden på middag av farmor, haft diamond painting-träff, påbörjat (och pausat/avslutat?) träning med Johanna, provat på discgolf, varit hund- och husvakt med mormor över helgen, sett Ankan Johanssons show, varit på flera utbildningar på jobbet, sovit över hos Joppen i Stockholm, haft målarkväll, bakat och lagat massa mat. Höstens färger pryder trädtopparna, mörkret har kommit och snart är det jul, haha. Yay. Livet ändå! 
(null)

(null)


RSS 2.0