WORK

Hej hej! I tisdags fick jag ett eget kontor och under veckan har jag fixat med dator, telefon, inlogg, läst utredningar och domar osv osv. Nu har jag fått några egna utredningar att göra inför nästa veckla, så nu börjar det på riktigt! Min första inredning är en bild från Clara och en välkomstblomma från min chef! 
(null)

(null)


VLOG: HAWAII

Hörrni! Nu har jag äntligen gjort klart videon från när jag var på Hawaii i en vecka. Enjoy!

FÖRSTA JOBBDAGEN

Halloj! Idag åkte jag till Uppsala tidigt på morgonen för min första jobbdag. Jag möttes upp av chefen och fick några saker, sedan träffade jag alla i mitt team förutom en som var hemma sjuk. I mitt team är det totalt sex personer som jobbar och det verkar vara en härlig grupp! Jag har en mentor, men alla var väldigt öppna och välkomnande! De första dagarna här nu kommer vara introduktion, så idag följande jag bara med de andra. Jag fick gå med på ett möte på ett korttidsboende på förmiddagen och ett besöksmöte  på plats på eftermiddagen. Det blev mycket information men samtidigt inte så mycket som jag trodde, de kommer sprida ut saker över dagarna så det känns skönt! Imorgon får jag tillgång till mitt kontor och ska starta igång min dator och allt vad det innebär med inloggningar hit och dit! Jag är riktigt nöjd efter första dagen och det känns bra! 
(null)


HELGEN

Hej hej! Sista helgen innan jag började jobba blev en lugn hemmahelg. På lördagen spelade vi spel och tittade på melodifestivalen på kvällen. På söndagen sken solen och jag gick ut på en liten promenad på eftermiddagen. Sedan blev det även middag med hela familjen då Fredrik kom hem på middag! 
(null)

(null)



NORRTÄLJE

Hej hej hallå! I fredags följde jag med mamma och Mattias till Norrtälje. Mattias hade körlektion där så då passade jag och mamma på att gå i lite affärer. Vi var och kikade på soffor på några olika ställen och få lite inspiration till när jag ska köpa en ny soffa till min lägenhet. Vi hann även med att köpa en matta och gardiner, så jag kunde kryssa av de sakerna på min lista. Nu är det bara resten då! Som tur är har jag iallafall redan en säng, köksbord och allt småplock, hahaha. Min första lön får gå till att köpa nya möbler! 
(null)


MELLOMYS

Hej hej! I lördags var jag till Uppsala och träffade äntligen Emilia och Ida!! Vi hängde hemma hos Emilia i ett par timmar och catchade up med varandra. Det var ju verkligen galet längesen vi sågs, 2 år sedan för mig och Ida och 1,5 år sen för mig och Emilia! Men det kändes som att vi hade setts för någon vecka sen haha! Så skönt när det inte är några konstigheter! 

Vi var sedan hem till en av Emilias kollegor och vi var ett gäng som beställde mat och tittade på melodifestivalen! Efteråt blev det lite charader innan vi drog vidare till en karaokebar! En mycket rolig kväll! Jag sov sedan hemma hos Emilia och Billy innan jag åkte hem på eftermiddagen dagen efter.
(null)



ALLA HJÄRTANS DAG

Halloj! I fredags var det alla hjärtans dag, men det kändes bara som en vanlig fredag, haha. Eller vanlig och vanlig, vi hade faktiskt något att fira! Jag blev erbjuden ett jobb på eftermiddagen, som biståndshandläggare i Uppsala! Så efter familjemiddag drog grabbarna ut och pappa på jobb, då passade mamma och jag på att fira med bubbel! Och öl och shots, hahaha. En rolig kväll tillsammans! 
(null)


SENASTE VECKAN

Halloj! Jag har helt kopplat bort bloggen, haha. Mest för att mina dagar ser ganska samma lika ut, men den senaste veckan har det ändå hänt några saker! 

Jag har varit på visning av två lägenheter i Uppsala där jag stod först i kön på en av dem, och om allt går som det ska så flyttar jag dit i april! Det är ett korttidskontrakt i typ baracker, vilket betyder att hyran är låg och jag står kvar i bostadskön, så jag har lite mer tid på mig att hitta en bra lägenhet! Det var väldigt basic men passar mig bra för några månader! Det är en tvåa, så det är ju skönt med ett sovrum också! 
(null)

Jag har på kvällarna den senaste tiden känt mig hängig och febrig, men det har inte brutit ut för mig ännu, så jag har tagit det lugnt för det mesta. Men i lördags var TG hem hit på tacos och mellomys! 
(null)

Jag har även varit på en arbetsintervju till, denna gången som biståndshandläggare. Jag hörde av ena skolan jag varit på intervju på att tjänsten blivit tilldelad någon annan, men att jag hade gjort ett väldigt positivt intryck och det som skiljde var erfarenheten. Nästa vecka ska jag på ännu en intervju som biståndshandläggare. Har fortfarande inte hört något från den första skolan jag var på intervju på. Förhoppningsvis kan jag få ett jobberbjudande snaaaart. Vill börja jobba! 


EFTERMIDDAG HOS MORMOR

Hej hej! I onsdags var jag hem till mormor då hon behövde hjälp med sin tv. Det visade sig att hon behövde beställa en ny dosa så jag ringde och gjorde det, men vi passade även på att få hjälp med hennes telefon som inte har fungerat på länge! Det blev ett himla stort projekt och vi fick prova en massa olika saker utan att det hjälpte... Men tillslut skulle vi prova en sista sak, men klockan hade blivit så mycket så mormor skulle prova det själv. Vi hann dock med en god fika mitt i allt också, väldigt gott och mysigt! 

Senare på kvällen skrev mormor till mig att hon lyckats få igång telefonen! Hon hade bytt uttag till telefonen och efter flera månader funkade det igen, haha. Toppen! 
(null)


USA-RESAN DEL FEM

Äntligen en ny video från min och Moanas USA-resa! Haha. Här är del fem och vi har kommit fram till Seattle! Det är den sista videon med oss tillsammans, då Moana åkte hem till Tyskland efter Seattle medan jag stannade kvar ett par dagar och åkte sedan vidare till Hawaii. Enjoy!
 

RSS 2.0