TISDAG

Idag har det varit en lugn dag. Började med att hämta upp barnen hos pappan och skjutsa dem till skolan, sedan åkte jag hem för frukost.

Därefter åkte jag och Victoria till Cross County för att gå lite i affärer. Vi båda var ganska trött och sega (skyller på det tråkiga vädret!) så vi drog vidare efter ett tag och åt kinamat till lunch. Alltid lika gott! 

Jag skjutsade hem henne och åkte sedan hem och la mig i sängen och sov två timmar. Hade så ont i huvudet så tog en Ipren också, men vid fem vaknade jag och det var fortfarande inte bättre...

Ungarna kom hem vid sex och vi har gjort läxor, ätit middag och tittat på tv en halvtimme. Jag la dem och nu sover de, vilket jag också snart ska göra! Godnatt! 

MÅNDAG

Hej hej hallå! 

Efter den vanliga morgonrutinen åt jag frukost och därefter åkte jag till en park i Rye för att möta upp Victoria och hennes tjejer G och F för picknick! Så himla mysigt och härligt sällskap! ;) 






Haha, G gick runt och mätte saker... Allt var runt 32-38 inches long enligt henne! ;) 




G är alltid så glad och rolig när jag träffar henne! 



F har blivit såå stor! Galet vad fort bäbisar växer! 




Jag åkte sedan hem och lunchade med Nathalie som kom över. Vi grillade korv och åt glass till efterrätt! Mums! :D




Vid tre kom Anna hem och hon gjorde läxor och så hann vi med några omgångar av UNO innan Jane kom hem. Jag droppade av Jane på karaten och tog Anna till tennis. När vi kom hem från tennisen kon pappan och hämtade barnen och så var jag ledig resten av kvällen, så skönt! 

Det blev soffhäng och först gårdagens avsnitt av GoT och sedan Harry Potter! Nu är det natti natti som gäller. 

MY NEW BAG






SÖNDAG

Tjobre! 

Idag hade jag tänkt att ta en ordentlig sovmorgon men klockan ringde 6.10 då jag glömt att stänga av den från gårdagen... Som tur var somnade jag om nästan direkt och vaknade sedan helt utvilad vid halv nio. Dock blev jag kvar i sägen ett par timmar till, hehe... Lazy Sunday morning in bed, liksom.

Jag tog mig dock i kragen och drog till gymmet. Jag stötte på Vickan och Johanna i omklädningsrummet då de hade tränat innan mig! 
Alltså, Vickan och alla hennes kläder/skor osv... ;) Haha! 


Efter gymmet var tanken först att jag skulle åka till city och möta upp Tevin för shopping, meeeen han skulle spela någon basketmatch först osv och jag orkade inte vänta, haha! Så jag åkte hem och åt en snabb lunch innan jag åkte och plockade upp Matilda. Vi gick i en del affärer i närheten där hon bor och vi båda spontanköpte en varsin handväska! Bild kommer imorgon. :) 

Vi avslutade dagen med Buffalo Wild Wings och bio! Vi såg The Other Woman och den var bra, men sliter var ganska dåligt... Men det var en rolig film och vi skrattade högt många gånger, haha! 



Beställde någon combo-grej och vi blev ganska chockade av hur mycket vi fick!!! Haha, åt/drack nog inte ens hälften! Och ja............ Jag drack lite läsk. Det gjorde jag igår också....... Shame on me!!!!!! 

PHILLY

Hey peeps!

Nu sitter jag på bussen hem från Philadelphia. Vi skulle ha åkt härifrån klockan sju men nu en halvtimme sena börjar vi rulla hemåt. Eller ja, till New York då alltså. 

Det har varit en himla fin dag i Philadelphia, jag mötte upp Josefin vid busstationen jag kom till och vi turistade lite i det fina vädret. 
Lämnade ett grått och trist New York bakom mig...

Det blev The original love sign, Rockystatyn och trapporna (är en film eller något från Philly, jag har aldrig sett den men har hört talas om det ;) haha) och Liberty Bell!


Fia med knuff m.m! Staden var fylld med olika konstsaker. 



Rocky-statyn! 



Rocky-trapporna, där han springer uppför och gör sedan sin "segerpose" eller va man ska säga, haha. 




Philly i bakgrunden! 


Varför springa uppför när man kan springa nedför?! ;) Smart tjej! 






Våren är här! Älskar alla färgglada blommor. 

Vi tog oss sedan till ett speciellt ställe där man skulle köpa en Philly cheese steak, the real deal, haha. ;) Det var en himla kö men värt det! Det var gott och kul att ha ätit det just i Philly!


Kön bakom oss när vi nästan var framme vid kassan. 


Folk vid kassorna. 




Därefter försvann solen bakom mörka moln, så vi tog tunnelbana till en stor gata (haha namnet på den, Jossan?) och gick lite i affärer då det kom en regnskur. Solen kikade fram lite bakom molnen igen och vi avslutade dagen på Starbucks. 

Tummen upp för denna dag! Så himla kul att träffa Josefin också. Bara åtta månader kvar till du är hemma i Svea Rike igen, can't wait! ;) 
Åkte just förbi finaste solnedgången, åh önskar ni kunde se det i verkligheten men detta foto, genom ett smutsigt bussfönster, får duga. 

FRIDAY BABY!

Jag älskar fredagar. Men vem gör inte det?! ;) 

Efter att ha skjutsat barnen till skolan tog jag Daisy till hundparken en låååång stund, så himla skönt väder ute och hon lekte på med alla hundarna där! När jag kom hem tog jag mig i kragen och drog till gymmet. 

Efter det åkte jag hem och åt lunch och tittade på tv en stund innan det var dags att åka iväg och plocka upp barnen från skolorna och dra på terapi. Denna gång ville dem att jag skulle vara med, så det kunde jag ju inte säga nej till. Tyckte det var lite jobbigt att de "blandade in mig" i det hela och jag var ganska nervös och kände lite obehag, haha, men hjälper det barnen något så vill jag ju hjälpa till! Har ju dessutom varit nyfiken på hur det går till där inne så nu vet jag det. ;) 

Efter det beställde vi hem mexikanskt till middag och sedan gick jag och Anna till CVS och handlade lite godis. På den korta stunden vi gick dit lärde jag henne allt jag kan om "French kissing" hahaha. Så himla roligt att hon börjar bli lite nyfiken på sånt där, så gulligt!!!!!!!! Hahaha, dog flera gånger om av alla hennes frågor! Min sötnos! 

Resten av kvällen tittade vi klart på en film vi började igår och snart ska jag försöka sova. Har lite huvudvärk och ska upp vid sex imorgon då jag drar till Philadelphia över dagen! 

Tack och godnatt, folks! 

TORSDAG

Idag efter den vanliga morgonrutinen var jag ledig resten av dagen! Jag har suttit ute några timmar i solen (eller satt mest i skuggan) och bara njöt av en god lunch och läste tidning! Jag hade tänkt dra till gymmet meeeeeeen det var så himla fint väder så det struntade jag i! ;) 

Jag var tvungen att åka och hämta en bok, strax innan fyra, som Jane hade glömt i skolan, men var bara tvungen att stanna och ta kort på detta, så himla fint! 

När mamman och tjejerna kom hem vid sex höll jag på att fixa tacos till middag. Resten av kvällen spelade jag UNO med Anna och Jane klättrade i muren på bakgården för att plocka en varsin blomma till oss. Gulle då! :) 



HELT OK LUNCH LIKSOM





ONSDAG

Alltså hörrni, det är sjukt hur allt rullar på fort, var försvinner tiden?! Huuuuur kan det redan vara i slutet av april? Galet. Sjukt galet. 

Idag var en helt vanlig dag förutom att jag inte jobbade på morgonen, förutom att ta hunden till hundparken då. Sedan på kvällen var mamman borta så jag var ensam med tjejerna och la Jane, sedan hängde jag med Anna i hennes säng till att mamman kom hem strax efter tio. 
För ovanlighetens skull spelade jag UNO med Jane istället för Anna! 

Nattlampan i Janes rum. Mys! Hon somnade med min arm runt mig och så höll vi hand. Lite jobbigt att komma därifrån, men hon vaknade inte som tur var! ;) 

MÅNDAG OCH TISDAG

Igår, måndag, hände inget speciellt. Anna var ledig från skolan så vi hängde här hemma och Jane var i skolan hela dagen. Jag hämtade upp henne vid tre och drog till Starbucks en stund innan karaten. På kvällen efter middagen satt vi hela familjen och åt glass och tittade på tv tillsammans. 



Idag, tisdag, var morgonen som vanligt men efter att jag skjutsat tjejerna till skolan och rastat Daisy så var jag ledig! Jag åt frukost och sedan blev det FaceTime med världens bästa Karlsson!!! Sååååå kul!!! :) 

Därefter duschade jag och sedan kom Johanna och plockade upp mig. Vi lunchade på Cosi's och drog sedan till WP för att köpa presenter till hennes värdbarn. Vi passade även på att handla grejer inför middagen vi lagade idag!
Hahaha, sexy babe! 


Snap till Vickan som är ute på äventyr denna vecka med sin riktiga familj! ;) 


Jäkla glidare! 

Sedan åkte vi hem till mig och tittade på första halvan av Love Actually. Vi pausade mitt i för att laga mat, idag slog vi till med grillat fläskfilé, potatisgratäng och sallad! Så sjukt smarrigt!!! 


Fota maten <3




Selfie with food... <3

Resten av kvällen spenderades med att titta klart på Love Actually och efter den slog Johanna in presenterna och då fick jag värsta julkänslan (mest tack vare filmen, haha) och satte då på julmusik. Mysigt värre! ;) Haha, lite konstigt men det kändes nästan som dagen innan julafton! Hon gjorde även kort till barnen och sedan blev det tack och godnatt! 



SIX FLAGS!

Söndagen spenderades först 2,5 h i bilen mot Jackson, NJ, för Six Flags!!! Det är en känd nöjespark med bl.a. sjukt roliga och stora berg- och dalbanor! Jag har velat åka dit så länge och äntligen blev det av, woho!

Jag åkte med Angie, hennes grabb Dave (som körde oss, så snäll!), Matilda och Sophia (från Tyskland). Kanongäng! Jag hade en toppendag med roliga rides, vi såg Jason Derulo uppträda och jag provade för första gången att äta corn dog! Haha, det var faktiskt godare än vad jag trodde! ;)

Ja hörrni, min 11-månader-i-usa-dag firades ordentligt!
 
 



Superman ride!


Haha, i denna stod man upp hela åkturen. Sjukt jobbigt för benen! ;)


Jason Derulo!






Efter att ha sett Jason Derulo tog vi linbana (haha vet ej vad det heter?!) över parken till andra sidan.


Fin utsikt hade vi, över parken! Träbanan till vänster var min favorit för dagen, El Toro hette den. Så snabb, så läskig, så cool! Den där höga saken till vänster är världens högsta och världens näst snabbaste berg- och dalbana, men tyvärr var den stängd när vi var där! :(


Fina Matilda!






Det sista åket gjordes i solnedgången och det var så fint! Tyvärr hann man inte se alltför mycket då det gick så himla fort och man åkte i loop efter loop osv! ;)


Corn dog! Innuti är en varmkorv.



 

PÅSKAFTON

Idag sov jag till runt två eftersom NÅGON (aka Johanna) väckte mig med sms! Hahah. Nej men det var bara bra! Jag fixade mig i ordning och vid tre kom hon och plockade upp mig. 

Vi drog till CC för lite shopping, sedan drog vi vidare till New Roc för middag på Buffalo Wild Wings och bio efter det! Vi såg Heaven is for real, den var helt okej men lite för mycket Gud-snack och sånt! ;) 

Yummy dinner!



Vi råkade först köpa biljetter till samma film fast den skulle vara på spanska?! Hahaha. Åh, tur att hon i entrén sa något! Vi gick och bytte biljetter till en timme senare när den var på engelska. ;) Medan vi väntade hängde vi i The Fun House, vi bara gick runt och kikade på alla som spelade spel, åkte go-cart, bowlade, åkte frittfall osv! Sedan köpte vi dricka på CVS och så kikade vi på bion vid åtta! 


Där ser ni frittfallet. Jag har åkt den en gång förut, men aldrig har jag tänkt på att man faktiskt ser det sådär från gatan?! Hahaha. Älskar att jag på 11 månader aldrig har lagt märke till det! 

LÅNGFREDAG

Igår var det långfredagen (även kallad Good Friday här i USA) och jag tog en sovmorgon, sedan gjorde jag köttbullar och därefter målade jag ägg med Anna. Hon har aldrig gjort det förut men hon tyckte det var kul! Vi åt köttbullar och spagetti till lunch, Anna ville bara ha två köttbullar först men det slutade med att hon åt sex stycken, för hon tyckte det var så gott! ;) 






Min värdfamilj drog iväg på terapi strax innan tre och då gick jag på helg! ;) Jag skypade med familjen hemma, fick prata med mormor nu också och det var så kul! Visade henne runt i huset då hon bara sett bilder förut. 

Sedan åkte jag och handlade och plockade upp Sara hos henne. Vi åkte hem till mig och åt ett litet minipåskbord. Därefter fixade vi oss i ordning för att dra in till city! 

Vi mötte upp Matilda på tåget och väl framme i city började vi kvällen med att hänga på en pub till midnatt innan vi drog till en klubb i närheten. Utanför klubben träffade vi på trevliga tyskar som frågade om vi ville gå in med dem och så fick vi gratis drinkar vid deras bord. Vår promoter vi pratat med innan dissade oss typ så vi sa självklart ja till de nya grabbarna, haha. Vi hade en riktigt rolig kväll! 
Haha, konstruktören gjorde dessa till oss! Så kul! 









Tyskarna! 

5th mitt i natten! 


I väntan på tåget hem kl 5.35 satte vi oss på ett diner och åt frukost! 


Sedan åkte vi äntligen hem... Haha, söta söta söta Sara! 

För övrigt skrämde jag nästan ihjäl min värdmamma när jag kom hem där vid halv sju på morgonen. Hon visste inte att jag skulle komma hem så tidigt (jag sa att jag skulle sova borta) så hon hade ju låst ytterdörren med kedjan också, så jag kom inte in där... Så då tänkte jag att jag får vänta på bakgården till hon släpper ut hunden på morgonen och precis när jag kommer runt huset så ser jag att hon matar hunden. Jag knackar lite försiktigt på dörren och hon ser mig och skriker rakt ut, hehe oups! Men all good now... ;) 

JAG HÅLLER MED! HAHA




TORSDAG

Denna dag har nästan varit en "vanlig dag" så Jane har varit i skolan och Anna och mamman har varit borta i city hela dagen, så jag har varit ledig sådär på dagen. Skönt! ;) 

Våren har kommit och gjort New Rochelle liiiite finare! 

Jag var i väg till gymmet och simmade, sedan åkte jag hem och fixade en god lunch. Därefter kom Johanna och hennes lillkille över till mig och vi gick till lekparken bakom mitt hus. Vi lekte superhjältar och hade så kul så! 

Jag åkte och hämtade Jane och hennes kompis A i skolan. Vi drog på Janes dans och jag och A kikade i en stor bokaffär medan Jane dansade. När vi kom hem lekte vi ute med hunden en stund och sedan lekte tjejerna på Janes rum. 



Mamman och Anna kom hem och jag började fixa med middag, idag blev det hemmagjorda hamburgare med hemmagjorda pommes. Mums! Plus att det blev premiär med grillen för i år, askalas! 

Till efterrätt lyxade vi till det med en "nyttigare" chokladkaka som var kvar från the passover sedar, glass och jag tog även jordgubbe till. Vi kikade alla på Frozen och hade en mysig kväll ihop! :)






ONSDAG

Idag tog jag mig friheten till en sovmorgon, eftersom mamman skjutsade Jane till skolan imorse och Anna hade ju sin kompis här. 

Vid halv tolv drog mamman iväg på ett möte så då hängde jag med Anna och hennes kompis en timme till kompisen åkte hem.

Resten av dagen har jag varit med Anna och sedan även tagit Jane på karate på eftermiddagen. Jag och Anna var till hundparken, jag har gjort läxor med båda barnen, spelat spel och fixat middag. Lång dag idag fastän jag "började" sent! 


Det bästa (och värsta!) med att hosta en högtid - alla rester! 

VAD ÄR DET HÄR?!

Igår satt jag i shorts i skuggan, idag har det regnat hela dagen och nu snöar det?!



TISDAG

Denna dag började men sovmorgon till runt nio, så skönt! Sedan var jag ensam med tjejerna några timmar. De gjorde armband och så spelade vi spel. På eftermiddagen åkte mamman och Jane till ett mall så jag och Anna spelade UNO, städade i hennes rum och åt lunch. Vid tre kom hennes kompis över och strax därefter kom mamman och Jane hem och så hängde vi ett par timmar till pappan kom och hämtade Jane.

Janes armband som hon gav mig.

Annas Rainbow loom-armband till mig. 

Nu på kvällen har vi ätit kinamat och tittat på Hunger Games, Catching Fire och just nu tittar vi på Frozen. Mamman har jobbat och nu sover hon, så det har varit jag och två 12-åriga tjejer som har haft filmmys! ;) Haha, de är uppjagade av allt socker de har ätit medan jag sitter här och försöker hålla ögonen öppna... Känner mig som en gammal tant, haha! 




PASSOVER

Idag är det månad men det har känts som fredag eller lördag, så härligt! Inte ofta det händer på måndagar, haha.

Anna har lov denna vecka men Jane är bara ledig imorgon (day after passover eller nåt sånt) och på fredag (långfredag). Jag skjutsade Jane imorse och tog Daisy till parken, men Anna kunde inte följa med eftersom de har förberett mat igår, inatt och började igen imorse. ;)

Nu på kvällen har vi firat passover, en judisk högtid. Så dagen har gått åt att förbereda all mat och så hann jag och Anna med att läsa bok ute i det härliga vädret samt spela UNO innan jag åkte och plockade upp Jane på skolan när in slutade. Vi åkte hem och fixade det sista inför the passover seder och så kom de första gästerna strax efter fyra.





Varför ha massa leksaker när det räcker med skorna?! Söta R! 

Vi har varit 20 personer här idag (eller 21 om man räknar en 10-månader gammal grabb också, haha)! Vi har ätit massa mat, läst högt ur bönebok och haft det trevligt! Jag har haft en riktigt bra dag och kväll med familjen och deras vänner. :) 








Matzah Ball Soup.

Ugnsrostad potatis, kyckling med honung- och citronsmak, oliver, Matzah/champinjon-grej, grönsaker. Tummen upp! 

Några av efterrätterna! 

Alla sorters efterrätter! Den vita "kakan" till vänster var såååååå god. Alltså yummy x1000000! 

SUNDAY FUNDAY

Ännu en härlig dag i city med mina fina brudar Sara och Victoria! Vi började dagen med att chilla i Bryant Park.



Sedan drog vi spontant ut till Coney Island! Det blev en timmes tunnelbana innan vi kom dit. Det kändes inte lika varmt som på Manhattan eftersom det blåste ganska kallt vid havet, men jag tycker ändå det är så mysigt där! 























Vi åt lite snabbt innan vi drog oss tillbaka till Manhattan. Victoria åkte hem men jag och Sara stannade kvar och gick i Central Park ett tag. Såå fint nu när det börjar bli grönt, blommor överallt och träden blommar! Så himla mysigt.






Nudist-Sara! Hahaha, love it! 











Tack för en härlig dag! Puss och kram! 

UNDERBAR DAG!

Denna lördag har varit toppen! Visst, den började sisodär med att jag blev väckt strax innan sju på morgonen då Anna och hennes kompis var i full fart på övervåningen... Suck! Men jag lyckades somna om en timme till iallafall!

På förmiddagen firade vi Anna som fyller 12 år idag! :) Av mig fick hon ett kort som jag gjort, svenskt godis som hon älskar och två gummiankor (hon samlar på dem) i form av en delfin och en Nemo-fisk! ;) Hon blev jättenöjd! Jag gjorde även iordning en varsin tårtbit till Anna och hennes kompis! Äkta hemmagjort "svensk" tårta, alltså sockerkaka, mosad banan, sylt och grädde ovanpå. La även på peanut butter chips och chocolate chips! 




Jag, Anna och hennes kompis.







Glad tjej för svenskt godis! 

Pappan och Jane kom över precis när Anna öppnat mina presenter och så öppnade hon föräldrarnas och Janes. Sedan hängde vi utomhus en stund i det härliga vädret innan jag åkte iväg och tog tåget in till city med Victoria! 

Idag stod Phantom of The Opera på Broadway på schemat! Det var såå kul att se den och det var så coolt och bra! Gud vad duktiga alla som var med är och vilken mäktig musik. Jag hade rysningar i hela kroppen de två sista scenerna! Vi hade väldigt bra platser också, långt fram och lite till sidan. Kanonkul att ha varit där och sett den! 









Efteråt käkade vi middag på Junior's, så gott så! Vi satt utomhus och det känns verkligen att våren är här nu! Det har varit sol hela dagen med 20+, fantastiskt! 

Vi började vandra bort mot Grand Central men vid Times Square såg vi The Naked Cowboy så där var vi tvungna att stanna till! Så kul! ;) Vi stannade även till i Bryant Park en stund och njöt. Och jag köpte även nu en sån sprayburksmålning, som jag velat köpa, så jag är nöjd! Därefter fortsatte vi mot GC och så mötte vi upp Bea. De andra två skulle ut och festa ikväll men jag tog tåget hem. Nöjd tjej efter en härlig dag! 






Älskade New York! 





FREDAG

Äntligen fredag! Idag var jag, efter jobbtimmarna på morgonen, på bagel frukost hos min conselor och träffade andra au pairer i mitt område. Jag kände ingen där, men pratade med några trevliga tjejer! Känns dock så ovärt att liksom ses något mer nu. Är jag har så kort tid kvar, men det var kul för stunden! 

Sedan åkte jag till gymmet innan jag åkte hem och käkade en snabb lunch. Jag plockade upp Jane på skolan vid halv tre och sedan plockade vi upp Anna och åkte iväg till terapin. Medan tjejerna hade en timmes terapi så skypade jag med min bästa Erkas! Jane gjorde en fin bok eller vad man ska säga, ååh blev alldeles tårögd och varm i kroppen! Så fina saker hon skrev! Ni får se bilder sen! :) 

Efter terapin åkte vi och plockade upp Annas kompis som skulle sova här ikväll och fira Anna som fyller 12 år imorgon! Anna och hennes kompis åkte iväg på middag med mamman så jag och Jane var hemma själva. Men pappan kom strax därpå och plockade upp Jane som skulle sova hos honom. 

Jag gjorde ett kort till Anna och sedan kom Matilda och plockade upp mig. Vi åt en snabb middag och drog sedan vidare på bio! Vi såg en film som kom ut idag, en skräckfilm kallad Oculus. Så check på att ha sett skräckfilm på bio, det har jag alltid velat göra! ;) Plus att vi såg den i RPX, alltså lite större skärm, bättre bild och ljud och sånt, det har jag också velat göra här! Check check, haha. Filmen var ganska bra men lite konstig. Den var inte så läskig utan det var mer att man fick lite rysningar genom kroppen ibland, men inte så att man verkligen blev rädd. Lagom läskig som gav en skön känsla liksom! 



Detta barn var på samma bio som oss?! Alltså hur tänkte föräldrarna där? Ta med sin lilla på en skräckfilm som dessutom började klockan nio på kvällen?! Alltså galna amerikanare.

På väg hem till mig skypade vi en liten snabbis med Sara också, haha. Awesome! ;) 

TORSDAG

Åh vilken härlig dag det har varit, vädret har varit kanon!!! Jag älskar våren, man uppskattar verkligen varenda lilla plusgrad och solen är såååå härlig och blommorna blommar osv osv! 



Efter det vanliga morgonrutinen så åt jag två bagels till brunch, sååå gott med cream cheese & jelly. Det kommer jag verkligen sakna när jag kommer hem till Sverige! Det och froyo. ;) 

Mitt på dagen drog jag till Victoria och så tog vi en lång skön promenad i området vid henne. Alltså vissa hus är to die for! Så fina, speciellt de med sjöutsikten från en hög nivå, awesome! I något av de husen skulle jag kunna bo när jag är rik. ;) 

Vi avslutade det hela med bagles/fruktsallad på ett ställe jag adlig varit på. På väg tillbaka till hennes hus igen gick vi förbi en staty, haha, så då kände jag var att vara turistig och ta ett kort! Fint va?




Sedan åkte jag hem en snabbis innan jag åkte iväg och plockade upp Jane från skolan för att dra på dans. 

Snacktime i bilen innan vi drog iväg mot dansen! 

När vi kom hem från dansen gjorde Jane läxor och jag fixade tacos till middag och det var färdigt precis till när Anna och mamman kom hem. Mamman uppskattade det så mycket, vilket är kul att höra!

Resten av kvällen spenderades med att läsa tidningar (People's Mag & någon fashion-tidning haha) och spela UNO med Anna. Tanken var att jag skulle möta upp Josefin och sedan Johanna på Starbucks meeeen det blev några missförstånd så jag var på ett och Josefin på ett annat, hahaha. Så kan det gå! Eftersom klockan var strax efter nio när vi insåg detta så åkte jag hem istället, då jag måste vara hemma till runt tio...................... Punkt. 


MÅN, TIS, ONS

I måndags var det en helt vanlig dag förutom att jag spontant åkte med på en konsert i Port Chester (ca 15 min från mitt hus) för att gå på Gavin DeGraw med Angie, Josi och Matilda (som hade en biljett över!). Men mer om den konserten i ett annat inlägg.

Igår, tisdag, så var jag ledig hela dagen efter den vanliga jobbmorgonen. Jag hade planer inför dagen -vrensa i garderoben, gymma + simma, måla naglarna, tvätta osv... MEN så blev det inte. Jag tog en nap vid 10 och mitt på dagen åkte jag och hämtade en grej hos Matilda plus köpte med kinamat hem. 

Sedan satt jag resten av dagen i soffan, tittade lite först på tvn men sedan blev det mat framför nya Game of Thrones (som jag nu börjat spela in på tvn istället för att titta på nätet). 

Därefter började jag titta på Berg & Meltzer i Amerika (haha så bra! Men har bara sett två avsnitt ännu) och Ullared. På kvällen drog jag och köpte glass och så tittade jag på det nya Glee-avsnittet. Typ så produktiv var den dagen........ Men ganska skönt ändå. Det var ju så grått och trist ute.

Idag, onsdag, tog jag först sovmorgon som de flesta onsdagmorgonar och vid tio tog jag en timmes promenad med Daisy. Jag provade en ny sele som mamman köpt (efter att jag sagt åt henne) och det gick så bra så! Min tjej är så duktig! Det har varit så fint väder idag, man blir så lycklig av lite värme och sol!


Så har jag även fixat med tvätten åt tjejerna, fixat min tvätt, kollat upp budgeten inför resemånaden och jobbat. När Anna kom hem gjorde hon läxor och så spelade vi lite UNO och så kom Jane hem. 

Jag hjälpte henne med matteläxan och när mamman och Anna åkte på tennis gjorde Jane sin engelskläxa med Daisy, haha. Sötisar! Sedan blev det karate och pizza ute med Jane. 

På kvällen var jag, Anna och Jane ute med Daisy och kastade boll i nästan en timme. Så härligt! 

Nu ska jag titta på ett avsnitt eller två av The Office (som Reba och Sara fått mig att titta på) och sedan sooovaaa. Haha!


MILEY CYRUS

Ja då har jag tagit mig i kragen och tänkte lägga upp bilder från konserten jag, Sara, Angie och Nathalie var på i helgen. Förband var Icona Pop (som var helt awesome!) och även Sky Ferreira som ingen av oss hade hört talas om, haha.

Men huvudpersonen för kvällen var ju då Miley Cyrus! Jag kunde inte så många av hennes låtar men det var sjukt kul att vara där, i ett fullsatt Barclays Center! Vilket jäkla drag! Och Miley bjöd på en riktigt bra show tycker jag, bättre än vad jag väntat mig! Hon sjön även några låtar som inte var hennes, några populära så som Summertime Sadness, The Scientist och Jolie. Så jag är supernöjd och tycker det var en himla bra kväll! :)

Jag snodde de flesta bilder från Angies blogg då hon har en betydligt mycket bättre kamera än mig! ;)


 



Entré!






*



 










 






 
Här har jag slängt ihop videoklipp så ni kan se lite också! ;)

HELGEN

Okej, försökt på nytt att skriva om helgen! ;) 

I lördags drog jag och Sara in till city. Vi åkte ner till Wall St där vi i närheten kikade på en fyr som var någon minnesgrej till Titanic.



Sedan gick vi upp till Washington Square Park för att möta upp Nathalie. Där i parken var det ett årligt kuddkrig så det var massa människor där! Det var kul att se på även fast vi inte var med. ;) 
Soho, så fina byggnader! 





Sedan strosade vi runt i West Village där vi hann med både glasspaus och middag på en italiensk restaurang innan vi mötte upp Angie för att köpa svenskt godis och sedan dra på Miley Cyrus konsert i Barclays Center! Men mer om det imorgon, i ett eget inlägg. 





Vi gick förbi Vänner-byggnaden då Nathalie inte hade sett den ännu. Så fint sådär på seneftermiddagen! 

Haha, Angie! <3

I söndags åkte jag och Johanna in till city för att möta upp Victoria i Bryant Park. Där var det en irländsk "uppvisning" så nu har jag sett män i kilt och säckpipor i verkligheten! ;) Haha.




Kubb!!!! Vi måste dit och spela!!!

Vi drog sedan vidare till Wiliamsburg i Brooklyn. Vi hamnade först lite off men gick sedan till "där man hänger" haha, med bra restauranger och barer. Det märkes verkligen skillnad också på hur olika områdena var haha, där vi var först var lite läskigt medan det andra området var chill och trevligt! 
Byggnaden bakom var en skola, men det såg mer ut som ett fängelse! 





Koreansk mat, rekomenderas! 









På kvällen väl hemma igen drog jag och Johanna direkt från tåget till 16 Handles vid oss så det fyllde ett år och hade halva priset på froyo! Där träffade vi även på Victoria, Bea och Nathalie! :) 







WHYYYYY GOD, WHY

Ok så skrev just ett inlägg om helgen och la till massa bilder men så precis när jag skulle publicera så stängdes appen ner?! Alltså hur jobbigt?! Gaah. Får se om jag hinner göra om allt nu annars så får ni vänta till imorgon istället... För ikväll kör jag en spontanare och går på ännu en konsert, denna gång blir det Gavin DeGraw, så kul!!! 

BRA HELG!

Hallå! Denna helg har både lördag och söndag spenderats i ett soligt NYC. Lördagen hängde jag i the Village och på kvällen blev det Miley Cyrus konsert i Barclays Center i Brooklyn. Icona Pop var förband och det var en grym kväll! Söndagen bestod av sovmorgon och sedan hängde jag i Williamsburg i Brooklyn. Det har varit en riktigt bra helg! Jag skriver mer och lägger upp bilder från helgen imorgon (måndag), orkar inte nu. :) Godnatt!

FREDAG

Woho fredag idag!!!!!!! Såå skönt med helg igen. Jag har jobbar typ 4 timmar sammanlagt idag så det har varit en skön dag. ;) 

Drog till gymmet på förmiddagen och efter det plockade jag upp Victoria för lunch innan vi tog ett varv på Target. Vickan hittade inte det hon sökte efter men vi blev båda en chokladkaka rikare! Älskar Lindts mörka choklad med apelsinsmak, mums mums! 
Smashburgers, så gott!

På kvällen blev det mys hos Victoria med henne och Bea. Vi åt tacos och sedan en stooor skål fruktsallad plus lite mörk choklad. Bredvid brasan var "Flickan som lekte med elden" igång på tvn och utanför regnade det. Mysigt på hög nivå! 




TORSDAG

Ja och så har ännu en helt vanlig dag passerat. Jag var ensam hemma med tjejerna nu på kvällen och vi hade det himla trevligt faktiskt! Inget bråk alls! Yay! :)

Nu ska jag titta på The Office och sedan sova. Natti!



BARA EN SÅN DAG IDAG...

Idag har varit en helt vanlig dag förutom att jag haft ont i huvudet typ hela dagen. Men efter att ha varit i hundparken plus promenad med Daisy och sedan fixat med tjejernas tvätt mötte upp Victoria för bagellunch och sen kikade vi på Glee och lite Sex And The City.





När jag satt på Annas tennis fick jag några långa sms. Min värdmamma försökte skylla på mig att bilrutan till den gamla bilen hade en spricka i sig och att det har hänt när jag kört med den. Jag hade ingen aning om vad hon pratade (smsade) om då jag inte sett/märkt något men när jag kom hem såg jag detta. Det ser ut som stenskott, eller hur?  

Hon tänkte först att jag skulle betala för detta (???) men när hon fick tag på en som kunde komma och fixa det imorgon och hon insåg att det skulle kosta $170 och hon vet att jag har, som hon sa, "tajt med pengar" tyckte hon att jag skulle "betala" genom att fylla på bilen med bensin ett par gånger. Åh, tycker det är så tråkigt när det lika väl kunde ha varit hon som körde den när det hände plus att det är ju ingens fel?! Sånt händer ju? Ååååh suck. Aja, jag orkade inte tjafsa och sa att jag fyller på bilen med bensin.......... En och en halv månad kvar, sen så. 100% frihet. Längtar. 

Dagen fick iallafall ett bra avslut med ett snabbt skypesamtal med en saknad Josefin. 

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL, JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL

Första april idag! Har ni blivit lurade? Det har jag.... Hahaha. Det var så att jag och några kompisar ska förhoppningsvis gå på en Broadway-show i maj om vi hittar biljetter till ett bra pris, och idag skrev Sara att hon hade köpt biljetter som kostade mycket mer än vi tänkt... Så vi gick alla på det! Haha, så kul!! Där fick du till det Sara! ;)

Strax därefter detta plockade Johanna upp mig för att åka iväg och hämta Victoria innan vi skulle gymma. Så vi två försökte lura Victoria genom att skriva (i vår gym-konversation där även Bea är med i) att vi kört i ett djupt pot hole och förstört täcket... Det gick hon dock inte på, haha. Inte så mycket iaf... ;) Däremot skrev Bea några timmar senare och frågade hur det hade gått med bilen, haha! Så hon gick på det istället! Yay!!

Annars idag har jag gått en promenad i det fina vårvädret, jag har gymmat, lagat tacos till middag (till mig själv hehe) och så har jag tittat på tv nu resten av kvällen. Hehe... Skön tisdag! 



50 DAGAR KVAR!!!




20 ÅR AV EMMA MARIA ANDERSSON

Jajamen, idag hoppade jag av den där tonårs-riden och klev in i vuxenvärlden på riktigt. Typ. Eller något sådant.

Iallafall. På morgonen fick jag paket från familjen, älskar sakerna Jane och Anna hade gjort. Såååå fint! Tyckte även väldigt mycket om necessärerna som jag fick av hela familjen. Mamman sa att hon tänkte att de passade bra på alla min resor jag kommer göra. Awesome!! :)

Jane hade gjort många teckningar med mina favoritsaker, så som färgen blå, frukterna banan, äpple och kiwi, min favorit disneykaraktär Nalle Puh osv!





Anna hade gjort detta fina kort, hon sa att eftersom jag lärde henne hur man gjorde "pop-up"-kort så ville hon visa sina mästare att nu kan hon på egen hand. ;) Haha, så söt!

Necessärer från Serena & Lily!

Efter att ha skjutsat Anna och grannpojken till skolan åkte jag hem och åt frukost (fruktsallad och nyponsoppa) och efter det öppnade jag kuvertet jag fick i fredags, det var kort och brev från familjen. Tack så mycket! :)


 
Senare mitt på dagen trillade ännu ett kuvert in till mig, det var ett fint kort från Richard, tack så mycket bästa du! :)

Annars under min lediga tid åkte jag till The Body Shop då jag som medlem från $10 att handla för som födelsedagspresent, så det blev en body scrub och en body lotion. Därefter åkte jag och handlade yoghurt, baugett, ost och skinka på affären och så åkte jag hem och gjorde i ordning en riktigt god lunch. Näääästan som att vara på ett svenskt café! ;) Haha.


En stund senare skypade jag med mamma och pappa (plus lite Mattias och hundarna) och hängde med Daisy i soffan! Daisy och mina hundar hemma "skypade" de också, haha!

Sedan kom tjejerna hem och först spelade jag UNO med Anna (och Daisy) och därefter följde jag med Jane till karaten. Det blev riktigt fint väder på eftermiddagen, så vi var ute på gården kanske 20 minuter efter karaten innan hennes tutor kom. Så skönt, speciellt efter att det var snöregn imorse!





Vid åtta kom Victoria och plockade upp mig sedan plockade vi upp Johanna och åkte till en italiensk restaurang i Eastchester (typ 15 min från mitt hus var den) där jag blev bjuden på en god middag. Mums och skoj med mina fina, bästa brudar!!! Tack för ikväll, kärlek till er! 


Johanna är alltid så charmig! ;) 




RSS 2.0