FETTISDAGEN

Halloj! Idag var första dagen som jag jobbade som skolkurator. Kommer jobba ca 1,5 dagar i veckan! Kuratorn på skolan vabbade idag, så jag kastades in i det hela på en gång! Det blev totalt fyra samtal plus lite smågrejer mellan dem! 

Lyckades även få till en lön som jag är riktigt nöjd med, så jag firade med gomiddag hemma! Det blev pulled pork-burgare med potatis, morötter och rödbetor i ugn tillsammans med en fetaoströra som AK bjöd på förra veckan! Har sedan dess legat i matkoma, hahaha. Hade köpt semla till självaste fettisdagen, men den får vänta till imorgon! ;) 

MÅNDAG

Halloj! Så var det måndag igen! Inatt var jag vaken hela natten och tittade på Oscarsgalan, så jag gick och la mig strax efter sex imorse, haha. Förstår inte hur jag inte kunde somna?! ;) 

Iallafall. På eftermiddagen var jag på en föreläsning och sedan åkte jag direkt på fotbollsträning med Ronjabollen. Här är en bild från deras Instagram från dagens värderingsövning som vi körde i början innan vi började träna!

HELGEN

Halloj! Igår, lördag, hade jag några vänner över för att äta tacos och spela sällskapsspel! En mycket trevlig kväll! :) Vi måste bli bättre på att spela sällskapsspel, det är ju så himla kul! Igår spelade vi På språket och Med andra ord! 


Idag, söndag har jag inte gjort så mycket. Har mest tagit det lugnt! Men jag spikade äntligen upp tre tavlor med bilder som jag själv har tagit när jag var i New York i somras. Blev riktigt nöjd! Men det var svårt att få tavlorna raka bredvid varandra när jag inte hade något annat än ögonmått, haha! ;) Men jag tycker det duger och funkar bra! 



FRIYAY

Halloj! Idag tog jag sovmorgon och tog det lugnt hemma innan fixade med några ärenden på stan. Passade även på att spela lite Pokémon, det var ett tag sen nu haha!

Senare på eftermiddagen hade jag tänkt plugga lite meeeeen jag råkade börja titta på Netflix istället, hehe. Så kan det gå ibland! ;) 

ONSDAG

Hej hej! Igår hade jag ett seminarium på förmiddagen. Det var om statistik och det är verkligen inte min grej, haha...


Efter seminariet åkte jag och fixade nytt pass! Sedan tog jag och AJ bussen till Norrtälje där AK bjöd på middag för att hon har fyllt år! Det blev en mysig kväll med mina favoriter! :) 



TISDAG

Hej hej! Idag var jag på ett möte på min gamla praktikplats där jag praktiserade som skolkurator. De hörde av sig för ett tag sen och frågade om jag skulle vilka extrajobba, så nu var jag dör och pratade lite. Jag kommer börja redan om en vecka, det känns så kul! :) 

Senare på eftermiddagen kom Emilia över till mig och stannade till kvällen! Vi försökt plugga meeeen det blev mest snack om annat! ;) Haha! 

MÅNDAG

Halloj! Idag började jag dagen med en föreläsning. Var helt lost på slutet pga matematiska uträkningar i kvantitativ metod... Haha. 


Senare på eftermiddagen var det fotbollsträning. Kidsen har ju sportlov denna vecka så vi visste inte om det skulle komma några tjejer, men det kom sex stycken tillslut!

Efter träningen mötte jag upp mina vänner för en mysig filmkväll! 

LÖRDAG

Halloj! I lördags var jag på personalmöte för Ronjabollen, där vi gick igenom övningar och annan planering. Vi blev bjudna på persisk mat, det var första gången jag åt det. Gott gott! :) 


På kvällen kom Clara hem till mig, vi tittade bland annat på Melodifestivalen och hade det gött!

FREDAG

Hallå! Idag efter seminariet orkade jag varken handla eller laga mat så det fick bli pizza till middag. Skönt att pizzerian ligger i huset bredvid, så man slipper ta på sig jeans för att gå dit, haha. Det blir en lugn kväll hemma för mig! 



KOM IGEN DET BLIR KUL

I sommar ska jag på bröllop i en stad utanför Houston, Texas. Jag är så taggad! Det är ju första gången någon av mina vänner gifter sig och sen har jag ju aldrig varit i Texas heller! ;) Om någon vill haka på - säg till!!! :) 



ONSDAG

Hej hej! Ännu en lång dag i skolan med plugg. Har fortfarande ingen aning av vad jag skriver riktigt meeeen det blir nog bra tillslut! 

Emilia försvann helt plötsligt och var borta jättelänge så några började leta efter henne runtom i skolan, haha. Blev ju oroliga, speciellt när hon lämnat telefonen och allt annat hos oss... MEN tillslut kom hon tillbaka oskadd som tur var! <3 Hahaha, drama!

ALLA HJÄRTANS DAG

Hallå! Igår var det alla hjärtans dag och dagen spenderades i skolan med Clara, Linda och Matilda! Vi sågs på förmiddagen och jag och Clara var kvar till 17... Var helt slut i huvudet efterlåt! ;) Dagen till ära åt jag en lite mer fancy dinner än vanligt, haha. Lövbiff med potatis och morötter i ugn, mums! 




HELGEN

Halloj, denna helg har jag pluggat och lagt ner en massa energi på att försöka förstå olika metodologier meeeen det har inte gått så bra. Det är svårt att förstå och lära sig forskningstekniker på engelska när man inte ens kan det på svenska... Men men! Det löser väl sig tillslut! Jag och Emilia försöööökte iallafall, haha. 


Igår kväll var jag hem till Emilia och Billy. Vi tittade på Melodifestivalen, spelade spel och körde guitar hero! En mycket trevlig lördagskväll! :) 


GAMLA STAN

Halloj! Idag på sena eftermiddagen var jag iväg till Gamla stan för att ta en fika med Jimmy. Vi strosade även runt lite och jag insåg att man borde verkligen turista mer i Stockholm/Uppsala osv... Det gör man ju alltid när man är utomlands så varför inte på hemmaplan? Det finns ju så mycket fint att se även i lilla Sverige! ;) 





ONSDAG

Hey party people! Idag var jag på en föreläsning på förmiddagen och sedan gick jag ut och käkade vegetarisk buffé med Linda, Ida, Sigrún och Clara, mumsigt! 


Efter lunchen mötte jag upp Emilia och vi pluggade lite på Norrlands nation. Där blev det även en liten fika efter lunchen för jag var sååå hungrig efter den buffén... ;) Hahaha. Men gott var det iallafall och nice att få lite energi från sockret så man orkade plugga vidare. Vid 18 drog vi istället till ÖGs nation och käkade middag. En mycket trevlig dag! 

01.40

Såhär mitt i natten brukar jag sova (då jag brukar gå och lägga mig vid 23...) meeen jag är inte så trött ännu så jag underhåller mig med lite super bowl! Jag kan absolut ingenting om amerikansk fotboll så ser mest framemot pausunderhållningen med Lady Gaga, haha. 

HELGEN

Halloj! Sent i lördags eftermiddag bestämde jag mig för att åka hemhem. Det blev ett mysigt dygn med mami! Pappa träffade jag bara en liten stund eftersom han jobbade mesta tiden och mina bröder var borta över helgen.

I lördags kväll var jag, mamma, moster Carina, Micke och Freya hem till mormor för att titta på Melodifestivalen. Meeeen vi hade det mest på i bakgrunden för vi snackade om en massa annat och jag och Freya lekte med lego samt busade med snapchat, haha. 



Hahaha alltså faceswap är så hemskt! 

Idag, söndag, har jag och mamma varit hem till mormor och ätit semla. Vi lärde mormor att lägga upp bilder på Facebook och Instagram så nu hoppas jag vi se mer bilder från dig mormor, haha! 



Senare på eftermiddagen åkte jag och mamma hem och lirade lite med hockeyspelet, kul att få spela det. Har ju inte spelat på det sen jag var liten! Svårt var det och mamma vann matchen gaaaanska stort! ;) Tur att jag är en bra förlorare! Innan jag åkte hem till Uppsala hann jag även gosa lite med Fia! 



SKAM-KVÄLL

Hej hej! Igår kväll var det dags för utgång! Vi förade lite hos Sigrún innan vi drog till Värmlands nation där det var SKAM-tema! SKAM är en tv-serie från Norge som har blivit väldigt populär! ;) Så drinkar var döpta efter karaktärer osv. Jag hade en väldigt kul kväll med en massa dans och härliga vänner! 









HARD WORK WORK

Hej hej! De senaste dagarna har jag spenderat i skolan. Vi har haft föreläsningar, seminarium och jag och Emilia har skrivit på vårt PM om C-uppsatsen. Vi pratade med en lärare om vår idé och fick lite andra inriktningar och nya tankesätt efter det samtalet, såååå nu är vi lite lost vad gäller hur vi ska formulera vår forskningsfråga och metod och så... Meeeen det löser sig tillslut! 



RSS 2.0