FREDAGSJOGG

Helgen är här hörrni!!! Jag spenderade fredagskvällen med en liten löprunda och nu ligger jag i soffan och tittar på Netflix, haha. Väldigt skönt! Ser framemot sovmorgon imorgon! 
(null)

(null)


KUBBKLUBB MED AJ

Hej hej hallå! Igår, torsdag, startade jag och AJ kubbklubben, hahaha! Vi tog några rundor med kubbspel och övade lite inför sommaren, för jag hoppas det blir mycket kubb i sommar!
(null)



HELGEN

Hej hej hallå! I lördags gick jag ut på en gång/löprunda i lite över en timme, det var väldigt skönt att komma ut! Dock upplevde jag både sol, snöhagel och moln under denna tiden, haha. Jag var och handlade efteråt men annars gjorde jag inte så mycket under dagen faktiskt. 
(null)

Denna söndag startade med sovmorgon och sedan en liten brunch, mycket gott! Denna söndag har varit ganska chill då det regnade mest under dagen. Jag gick till affären och köpte ett par extra citroner då två av dem jag köpte för några dagar sedan hade blivit dåliga... Men jag ville göra lemonade så det var mitt mission för dagen! Annars har jag betalat räkningar, pluggat (går en onlinekurs från Yale University i psykologi om välmående och glädje), pysslat med småsaker hemma och tittat på tv, haha. Ännu en lugn dag!
(null)



LÖRDAGSMYS

Hallå! I lördags ringde AK mig precis när jag skulle börja laga middag och sa att hon, AJ och Linnéa drog igång en spontangrillning så jag åkte dit också! Det blev en god middag och mysigt sällskap! Perfekt lördagskväll mitt under en pandemi.
(null)


LILLEBROR 18 ÅR!

Ja må han leva, ja må han leva! Min lilla bebis fyller hela 18 år idag!!! I helgen firade vi Mattias så fyller 18 år idag, den fjärde maj. Galet vad fort tiden går. Stort grattis lillebror!!!!
(null)

I fredags åkte jag till Hallsta C och hade tacomys och sjöng karaoke med familjen. På lördagen fick Mattias mina och Fredriks presenter och sedan åt vi en god middag som Mattias hade bestämt! Vi spelade lite poker och jag fick helt plötsligt fick jag väldigt ont i magen och jag gick och vilade. Resten av familjen gick hem till grannen för att hänga medan jag blev magsjuk hemma... Usch den natten var inte kul! Söndagen bestod av att ligga i sängen och på soffan i stort sett, hehe. Fredrik blev tydligen också dålig så det var väl något som gick runt... Jag sjukanmälde mig till jobbet för måndagen och tisdagen så får vi se vad detta är. Idag är det måndag och jag mår mycket bättre och jag har börjat äta lite smått igen, så det är skönt!


JOPPEN BJUDER PÅ GLASS

Hej på er! Idag är det första maj och det känns helt sjukt!!! Maj?! Galet! Veckorna rullar på, jag jobbar på dagarna och försöker hålla mig hemma så mycket som möjligt i dessa tider på kvällar och helger. Allt är ju väldigt oklart i hela världen nu i och med covid-19 pandemin och man får göra sitt bästa för att hålla avstånd till andra för att minska smittorisken. Jag hoppas det lugnar ner sig snart... 

En rolig överraskning var dock att jag fick ett sms om att jag hade fått ett presentkort på glass! Min första tanke var att det var en scam men det stod att det var från Joppen så jag var tvungen att fråga henne! Hahaha. Och det var det! Så häromdagen avnjöt jag årets första glass! 
(null)




RSS 2.0