DALARNA

Hej hej! I helgen var vi hem till Linnéa och Johans hus i Borlänge som de har flyttat till! Det var så kul att få se huset och deras nya vardag. Och självklart kul att hänga med TG! Vi åt god mat, promenerade, spelade spel och bara hade det gött. En riktigt bra helg! 
(null)

(null)


PÅSKEN 2022

Hej hej! Denna påsk blev lugn och skön hemma hos familjen. Jag åkte dit på torsdagseftermiddagen och blev firad i efterhand, tack för presenterna! :) Vi åt middag med hela familjen och sedan spelade vi även ett spel (Ryktet går) i flera timmar, haha. Det var ett populärt spel! ;) Nej men tips tips, det är väldigt kul! 

På fredagen åkte jag och mamma och fikade hos mormor, på lördagen åkte jag och fikade hos farmor. Det var kul att få träffa dem igen och sitta och prata om allt och lite till! Tack till mormor och farmor för era presenter också! :)
(null)

Efter fika hos farmor åkte jag hem och åt påskbuffé till middag med familjen. Mycket gott! Mamma såg även påskharen hoppa förbi så vi fick gå ut och leta efter påskägg! Vi hann även med några omgångar av Ryktet går innan mina bröder åkte hemåt igen och mamma, pappa och jag avrundade kvällen i soffan. Tack för en mysig påskhelg alla!
(null)


SHOTS BABYYY

Hej hej! I lördags började dagen med ett besök hos Johannas föräldrar där vi fick hjälp att byta däck på bilarna och jag fick hjälp att byta en lampa. På kvällen blev det lite partaj med massa goda shots, hahaha. Det blev en ganska seg söndag kan jag säga… Men det var en riktigt kul kväll! 
(null)


28 ÅR!

Halloj! Nu har jag blivit gammal och fyllt 28 år. Jag blev uppvaktad av Johanna på morgonen med en härlig frukost innan jobb. Mysigt och gott! Efter jobbet gjorde jag en smörgåstårta och fick presenter och tårta av Johanna. Det blev en lugn och skön dag med massa gott att äta och dricka. Helt perfekt! :) 
(null)


RSS 2.0