SOMMARKÄNSLA

Hej hej! 
Både igår och idag har det varit riktigt bra väder och en sol som värmt på ordentligt. Ute på balkongen var det otroligt varmt och det kändes som sommar! Nu har man fixat i ordning balkongen lite också, så att det går att sitta där när vädret tillåter! Så härligt. :)
(null)

(null)


BLÅSIG PROMMIS

Halloj! På påskdagen följde jag med Johanna och Marco till prästängen för en promenad i blåsten! Det var skönt att komma ut, se vattnet men framförallt att umgås med J&M! :) 
(null)


GLAD PÅSK!

Idag är det påskafton och vi har varit ute större delen av dagen och eldat efter att ha tagit ner en hel del träd. Vi grillade korv till lunch och jag och bröderna fick leta påskägg eftersom mamma hade sett påskharen fara omkring på gården på morgonen. 
(null)

Till middag blev det påskmat och det var så gott! Mums mums. Vi åt påskmat tillsammans med grannar där vi hängde resten av kvällen och bland annat spelade spel. Väldigt trevligt! 
(null)



LÅNGFREDAG

Halloj! Långfredagen började lugnt då jag och mamma tittade på tv hela förmiddagen. På eftermiddagen körde vi en trekamp med grannarna och på sista grenen började det hagla, haha så sjukt! Men sen kom solen fram igen! 
(null)


SKÄRTORSDAG

Hej! Efter en halvdag på jobbet (med trassel för vårat system vi jobbar i så det blev inte så mycket jobb gjort) var det äntligen dags för lite ledighet! Jag åkte till familjen på eftermiddagen och blev firad med bubbel, presenter och smörgåstårta! :) På kvällen gosade jag och mamma med Bobo en stund! 
(null)

(null)


27!

Hej hej! Igår fyllde jag år och vaknade upp till ballonger överallt i lägenheten som Moana hade fixat, så gulligt! Jag jobbade på kontoret men efter att jag kom hem tog jag det lugnt en stund unna Moana kom hem och överraskade med att ha med sig Johanna BL! Riktigt rolig överraskning! :) Vi beställde mat och de kom med presenter, blommor och tårta! Jag fick även skönsång, haha. Tack allihopa för alla grattismeddelanden! 
(null)

(null)

(null)


RSS 2.0