ONSDAG

Gokväll! Ännu en fullspäckad dag är över. På praktiken var det en lugn förmiddag men en ganska fartfylld eftermiddag med elevsamtal och personalmöte. Det bjöds även på tårta till eftermiddagsfika då någon skulle gå i pension, så det var ju trevligt! ;) 


När jag kom hem gick jag över till Hanna och lånade hennes internet en stund då jag ännu inte hunnit fixa internet till min lägenhet. Sedan blev det tacos till middag! Jag har även fått upp min säng nu, den är sååå skön! Kommer sova som en kung inatt. 

FULL RULLE

Hallå! Idag var första dagen på praktiken! Jag var ganska nervös innan men det släppte ganska fort. Min handledare känns bra, så det är ju skönt! De närmsta 10 veckorna ska jag vara hos en skolkurator på ett gymnasium. Det blev en kortdag för mig idag, jag var där 10-14, haha. Men vi hann med ganska mycket ändå! Jag fick till och med sitta med på ett samtal med en elev, så det var kul och lärorikt! 

Efter att jag hade slutat åkte jag hem och lämnade mina saker, sen kom Johanna BL med bil och så åkte vi och fixade släp på Bauhaus, hämtade ut min säng från Mio och lämnade av den hemma hos mig. Vi åkte sedan till Linnéa för att hämta ett badrumsskåp jag ska få låna av henne, och det passade kanon i mitt badrum! Jag och Johanna hämtade även min soffa som under sommaren har stått i den andra lägenheten som jag hyrde i andrahand. Så nu äntligen är alla saker på plats i min lägenhet! Det är fortfarande kaos, meeen jag får fixa med det efter praktiken de närmsta dagarna! Det blir iallafall en natt till på luftmadrass. ;) 



Vi åkte sedan och lämnade släpet och åkte och käkade buffé till middag. Vi var så sjukt hungriga! Vi åt i stort sett allt som fanns, förutom soppa. ;) Det var även himla kul att få träffa Johanna igen efter att inte ha setts på länge! Tack för hjälpen med allt!



 

Omgång nr 1!


Omgång nr 2!


Omgång nr 3! Haha! 

Nu är jag slut som artist och ska sova. Tagga en ny dag på praktiken imorgon! 

MÅNDAG

Hej! Igår var första skoldagen. Vi hade uppstart 12-15 och fick äntligen svar på några frågor om praktiken... Frågor som vi haft sedan innan sommaren. 

Iallafall. Efteråt gick jag och några tjejer ner på stan för att fika och catcha up. Vi satt i flera timmar och det var så mysigt så! 

Efter det gick jag i regnet till vaksala torg och mötte upp Linnéa för att äta middag på Phils burger. Muuuums! Vi åkte sedan hem till mig där Linnéa hjälpte mig att få upp taklampan och skrivade ihop skohyllan. Världens bästa Lerky!!! 




Hon åkte sedan hemåt och jag pumpade upp luftmadrassen och sov på den inatt. Den var faktiskt väldigt skön, haha! Meeen det ska bli skönt att hämta ut min säng som jag har köpt! ;) 

FLYTTSÖNDAG

Oj oj oj, vilken lång dag! Jag körde till Uppsala igår efter kräftskivan och sov hemma hos Linnéa och Johan. Så strax innan 11 idag åkte jag och Linnéa iväg för att köpa köksstolar hos en kille som sålde sina via Facebook. Jag skulle bara betala 30 kr för sex stycken (dock var två stycken rangliga så de tänkte jag inte behålla) men jag fick dem gratis! Kanon! Vi åkte och lämnade av dem och lite annat hos mig, sedan åkte vi och hämtade en mikro som jag köpt via Facebook av en annan kille, haha. 

Väl hemma vid lägenheten igen tog vi över alla de saker jag hade hemma hos Hanna till min lägenhet. Skönt att ha det fixat! Sedan åkte jag och Linnéa till Ikea och käkade lunch samt köpte en del nödvändigheter till lägenheten. Vi var även in på Bauhaus och köpte en taklampa! 

Linnéa handlade på Citygross och så skjutsade jag hem henne. Jag har fått låna en byrå av henne som stod i förrådet, askalas! Den gick preciiiiis in i bilen, haha. Hanna hjälpte mig att bära upp den till lägenheten och sedan plockade jag lite men jag var så trött så jag har mycket kvar att plocka upp ur flyttlådorna/påsar... Men så får det vara! ;) Innan jag åkte hem till Hallsta handlade jag på Ica så jag har lite att äta i veckan. Vid 21 åkte jag hemåt och så blev det en sen middag på McDonalds på vägen. Nu har jag kommit hem och är sååå trött! Dags att sova, för imorgon ska jag ta bussen till Uppsala och börja plugget igen. Termin fem, here I come!

Vill passa på att tacka Linnéa och Hanna för all hjälp idag! Ni är bäst! 

Såhär kaosigt var det: 




Men nu har jag fixat lite iaf:


Linnéas byrå passar perfekt! 

BRA LÖRDAG!

Hej hej! Igår hade mormor en "familjeträff". Hon bjöd på lunch, vi hade dop för dockan Saga och fikade. Så mysigt så! 













Linnéa och Johan kom förbi på eftermiddagen och vi åkte sedan till JP där det var kräftskiva! En mycket trevlig kväll med femkamp, massa kräftor, ett tyskt dryckspel och kubb! Plus att grabbarna förlorade kubben mot oss tjejer sååå då välte de lekstugan... Hahaha. Tummen upp för denna dag!


























 

RIP lekstugan! 

MIN LÄGENHET

Hej hej! Igår åkte jag till Uppsala för att hämta ut mina nycklar till lägenheten plus lämna av lite kläder och annat småplock som jag hade hemma hos föräldrarna. Men mitt första stop blev på Ikea för lunch och så köpte jag lite nödvändigheter. ;) Jag fick även med mig två stolar från Rusta! 

Efter det hämtade jag nycklarna och åkte till lägenheten. Sååå skönt att veta att jag kommer få bo kvar här resten av studietiden! Blev lite förvånad att ena väggen var blå (den gamla var helvit) meeen jag gillar det! 







Kaos! Haha. 

HOME SWEET HOME

Hej! Nu är jag hemma i Sverige igen! Anna och hennes pappa skjutsade mig till flygplatsen och även fast det var lite trafik på slutet så var det inte så farligt, så jag var framme över två timmar innan flyget skulle gå, vilket var skönt! Hatar att stressa! ;) 

Jag checkade in och började väntan. Flyget blev drygt en timme försenat men vi landade bara en halvtimme sent på Arlanda, så vi flög in lite. Jag tittade på en film och lyssnade på en pod innan jag slocknade och sov resten av flygresan. Ganska skönt att kunna somna och sova fyra timmar! Flygresan var ju över natten "min tid". Men när jag landade var jag fortfarande trött, haha... Jag åt lunch och väntade in mamma som kom och hämtade mig på Arlanda. 

Väl hemma blev det middag med familjen och sedan drog jag och Mattias till Hallsta C för att leta Pokémon. Vi åkte förbi Häverödal och plockade upp Mattias kompis Jacob också! Vi var ute i ett par timmar och hittade faktiskt några, haha. Men vid tio var jag så trött så jag somnade nästan på en gång! 



Jag fick en Pikachu i ett av mina ägg, whoop! ;) 

SISTA TIMMARNA I STATERNA

Hallå! Idag är sista dagen här men jag går mest och väntar på att åka till flygplatsen... Är alltid lite spänt såhär på resdagen! 

Idag hade Anna första dagen av tryouts för sitt high school team i tennis. Jag åkte dit vid 11 men ingen annan var där och tittade på dem så Anna gestikulerade att jag skulle gå därifrån, haha. Så jag promenerade lite längs the pond som låg precis bredvid. Så mysigt att se ankorna och de små sköldpaddorna simma omkring! 




Vid 12 var Anna klar och vi åkte hem så hon kunde duscha. Sedan åkte vi iväg för att äta lunch. Vi stannade till vid ett deli och köpte med oss mat och satte oss i parken mittemot high school. Det är så fint där! 



Vi åkte sedan hem och har spelat kort och nu tittar vi på tv. Mitt flyg går vid 22 ikväll så vi ska åka till flygplatsen vid 19 när pappan slutat jobba, jag hoppas att det inte är alltför mycket trafik! Det borde vara lugnt, men man vet ju inte... Men skönt att få skjuts till flygplatsen! :) 

SÖNDAG

Halloj! Igår var min sista heldag i USA för denna gång. Våra gäster åkte hemåt mitt på dagen och Jodi följde med dem tillbaka till D.C. för hon ska jobba där i veckan. När de hade åkt köpte jag och Anna med oss varsin bagel och dricka från Starbucks. Vi åkte hem och tittade på tv en stund innan hennes pappa kom och hämtade henne.

De åkte iväg vid tre och jag åkte till en butik för att handla några saker. Jag var i downtown New Rochelle och tänkte att jag tar en sväng förbi där Victoria bodde när hon var au pair, för att se om barnen var hemma (jag hängde ju där väldigt mycket med G och F). Det var dom inte så jag fick inte se dem...

Iallafall. Senare på eftermiddagen började det regna och jag spenderade kvällen hemma med att titta på film. Ganska mysig kväll ändå! :) 

LÖRDAG

Halloj! Idag försökte jag ta sovmorgon, men det var helt omöjligt att fortsätta sova efter 8.30 då hela huset hade vaknat till liv ordentligt. Vi har ju gäster över i helgen, så det är fullt hus! Jane åkte iväg på förmiddagen så fick säga hejdå till henne... Inte kul! :( Men FaceTime finns ju alltid! 


Jag tog mig iallafall sedan till Così för en god lunch och sedan froyo till efterrätt, haha. Gott och skönt att få lite egentid! ;)




När jag kom hem hängde jag med Anna och de andra barnen som är 6 år, 3 år och 5 månader gamla. Måste få skryta lite här nu. Bebisen brukar aldrig vilja sova i någons famn och när hon tar en nap så brukar hon sova runt 20 minuter, men i min famn somnade hon och sov över en halvtimme! ;) Föräldrarna kallade mig the baby whisperer, haha! Det var sååå mysigt att ha henne i famnen när hon sov. Men det fick mig att sakna Zoe så himla mycket... :( 









Runt 16 åkte Jodi, vännerna och bebisen till city för lite sightseeing och middag. Så jag och Anna har varit barnvakt åt de små liven. Vi tittade på en film och Disneyprinsessor, ätit middag, tog en promenad till en park och lekte där och så nattade vi barnen med godnattsaga och satt kvar i rummet nästan 45 minuter så att barnen kunde somna. Klockan är snart halv elva och Anna har precis gått och lagt sig, men jag sitter kvar i vardagsrummet och väntar på att föräldrarna kommer hem så att jag kan gå ner till min säng (aka soffan i källaren) och sova. Är helt slut! ;) Haha. 











FREDAG

Vilken härlig dag det har varit idag! Jag spenderade en hel del egentid med Jane, då hon imorgon ska åka till sin faster i Massachusetts i några dagar, så jag måste säga hejdå till henne imorgon. Vi åt lunch på Starbucks och gick sedan på bio. Mysigt! 











Vi kom precis hem till att OS-finalen i fotboll började och hejade fram Sverige, tycker det var en bra match meeeen tyvärr förlorade de med 2-1 mot Tyskland. Men ändå, silver är inte helt fel! 

Jodi (mamman) hade ett par vänner plus deras tre små barn som kom och hälsade på oss och stannar över helgen. Så det är fullt hus nu! Vi åt kinamat till middag och lite senare följde jag med Alex och hennes två vänner på bio, för andra gången idag haha! ;) Såg Bad Moms, som jag såg för några veckor sedan, men den är så bra så mig gjorde det inget! Se den! 

YALE UNIVERSITY

Hej hej hallå! Igår tog jag mig till New Haven i Connecticut för att besöka Yale university. Det är en av toppskolorna i USA, eller i hela världen faktiskt. 

Det tog ungefär två timmar med tåget dit och sedan promenerade jag ca 20 minuter till downtown där jag åt lunch. Det fanns även väldigt många fina kyrkor i staden! Dock gick jag inte in i någon. 












Sedan började jag vandra runt bland alla campus, Gud vad fint det var! Mäktiga byggnader och skön stämning. Jättemysigt! Där hade jag velat studera! ;) 














Här är en byggnad (finns fyra olika områden runt campus, tror jag) där studenter bor. Liiite skillnad på studentbostäderna i Uppsala! ;) 














DE SENASTE DAGARNA

Hej! I söndags hängde jag hemma med la familia. Till middag grillade vi och en kompisfamilj till familjen kom över. Trevligt! Efter middagen åkte jag med Alex och två av hennes kompisar till ett Diner och hängde! 



Igår var det måndag och jag gjorde inte mycket alls faktiskt, haha. Jag köpte två bagels till lunch men annars var jag bara inne hela dagen. Det var sååå varmt! På kvällen spelade jag kort med Anna och bara hängde. 



Idag har jag och Alex tittat på fotboll, semifinal för damerna i OS och det hela slutade med straffar. Sååå spännande! Men guess what, Sverige vann och gick vidare till final! :D Så glad!!! Helt galet att de har slagit ut både USA i kvarten och nu Brasilien! 

Jane är borta idag med grandma and grandpa och Anna är på tennis, men kommer snart hem. Vi får se vad vi hittar på ikväll!  

NY TATUERING

Här är min tatuering som jag gjorde i helgen. Det är världskartan och jag är så sjukt nöjd!! :) 




LÖRDAG

Halloj! Idag tog jag mig in till city för att tatuera mig! Jag bokade för två månader sedan, vilket var väldigt tur. För det stället är väldigt populärt och när jag kom in där var det typ 20 personer som väntade på att någon av tatuerarna skulle få lite tid över. Bild på tatueringen kommer senare, jag är jättenöjd! :)

Jag var klar vid 14 och eftersom jag var i the Village som är min favoritdel av Manhattan vandrade jag runt lite. Gick förbi huset som de filmade för serien Vänner som var där de bodde, jag gick förbi den svenska godisaffären (var in en sväng men köpte inget, sååå dyrt haha) och så gick jag igenom en liten marknad. Svalkade mig med en lemonade, det har varit så sjuuuukt varmt idag! Runt 35 grader och jag har gått omkring helt blöt av svett, hahaha. 



Vänner-byggnaden.







Sedan tog jag mig upp till Times Squsre och åt lunch/middag på Buffalo Wild Wings. Efter det promenerade jag tillbaka till Grand Central och tog tåget hem. Fick med mig en red velvet cheesecake hem som jag åt i soffan framför en film medan det blixtrade och dundrade ute. Hoppas att åskvädret gör så att det känns svalare ute imorgon! 
Japp, jag har lärt mig att dricka öl. Väldigt ljus öl iallafall, haha.

FRÅN FLORIDA TILL NEW YORK

Hej! Igår åkte jag från Florida tillbaka till New York. Flyget var på förmiddagen, så jag hann med att gosa lite med Zoe (som verkade må bättre än dagen innan) innan vi åkte iväg till flygplatsen. 






Flygresan gick bra och de hade både wifi och så kunde man titta på tv, så jag hann se det mesta av Sverige - USA (fotboll) meeeen vi landade när de spelade första halvleken av förlängningen, så jag stannade kvar på flygplatsen då det fanns wifi där och följde liveuppdateringen från matchen. Helt galet att de slog ut USA på straffar!
Lämnar Daytona Beach...


Och även nu åkte vi boooort från land, haha.


Men vi vände om och åkte till NYC! 



Iallafall. Jag tog en suttle bus till Manhattan, tog tåget till New Rochelle och taxi till huset, sen var jag "hemma" igen. ;) Jag följde med mamman och Jane för att fixa Janes första mobiltelefon och sedan åt vi på en mexikansk restaurang, så gott så! 



Janes middag! Hon åt räkorna (typ 6 st) som var i och kexen, hahaha. Värt! 


Min mat! Gottigott! 

SISTA DAGEN I FLORIDA

Hej! Idag har lilla Zoe varit sjuk. :( Hon har varit lite snuvig men idag hade hon även feber så hon har mest sovit på mig hela dagen, hon ville inte ligga i sin säng. Stackars liten! Men om man får vara lite egoistisk så har det varit såååå mysigt för mig, haha. 



När Lisen kom hem från jobbet åkte vi och handlade middag och fixade det lagom till att Steve kom hem. Annars på kvällen har vi spelat spel, riktigt trevligt! Men nu är klockan 02 så det är dags att sova! 

FACESWAP

Haha alltså, denna bild är ju hemsk! En liten faceswap mellan mig och Zoe, haha! 

ONSDAG

Halloj! Idag på förmiddagen var Zoe så himla gosig, hon ville nästan bara gosa med mig eller hundarna. Sååå mysigt! 


Efter att hon sovit mitt på dagen drog ett åskväder in. Blixtar och dunder från ingenstans men det varade kanske 10 minuter bara, som tur var! ;) Dock var hundarna ganska rädda (Zoe brydde sig inte) så vi hoppade upp i soffan tillsammans och väntade på att det skulle passera. Annars idag har vi gjort i stort samma saker som de andra dagarna, haha. 




När Lisen kom hem från jobbet åkte vi tre till downtown DeLand och kikade runt. Vi åt middag på ett ställe och sedan froyo till efterrätt! ;) När vi kom hem var det natti natti för Zoe och jag och Lisen tittade på en film. Men nu är det natti natti för oss också! 






TISDAG MED ZOE

Gokväll! Ännu en mysig dag med Zoe! Vi hängde utomhus på förmiddagen innan det blev alltför varmt ute, meeen jag svettades ändå fast vi var i skuggan haha. Vi har lekt en massa och läst böcker och sjungit och dansat och varit ute på en promenad. Hon har varit så lättsam och gullig, men så fort Lisen kom hem var livet inte roligt för den lilla. ;) 













HÄNG MED ZOE

Hallå! Idag jobbade Lisen och Steve så jag var hemma och passade Zoe. Det var så mysigt så och hon var så lätt att ta hand om! Vi har lekt, spelat piano, busat med hundarna, gosat i soffan, sjungit, ätit, pratat med mormor Carina och så har Zoe sovit en del, haha. Nu på kvällen har jag och Lisen ätit middag och tittat på Netflix. Steve jobbade kväll så han kom precis hem för en stund sedan. Men nu är det dags att sova, godnatt! 













SÖNDAG

Gokväll! Idag begav vi oss till stranden på förmiddagen. Steve var borta med Adam så det var jag, Lisen och Zoe. Det var härligt, meeeen svarta moln drog in efter ca 1,5 h och vi sprang till bilen och undvek precis regnskuren som kom. 













Vi åkte hemåt och tog det lugnt en stund innan vi åkte till Walmart, kul att få kika i den butiken! Haha. Fick faktiskt med mig en sport-bh hem! Väl hemma igen lekte vi lite, men Zoe var inte på humör för att ta fina, gulliga bilder haha.
Pokémonjakt på Walmart! ;) 





Steve kom sedan hem och Lisen fixade en god middag! Nu på kvällen tittade vi på en film och nu är det dags att sova! 

HEJ FLORIDA

Hallå! Nu är jag här, i Florida hemma hos Lisen! Jag kom hit igår förmiddag och flygresan gick bra. Men när vi närmade oss Daytona Beach så trodde jag vi skulle landa, men vi fortsatte över fastlandet och ön och ut mot havet. Jag trodde att vi hade blivit kapade och att vi nu skulle krascha i vattnet, hahaha. Såhär i efterhand känns det så töntigt, men den där minuten där och då var otroligt jobbig, haha. Men vi vände om och åkte tillbaka mot landet och landade! Så skönt! ;) 






Här flyger vi förbi landet... 


Men vi vände om och landade safe and sound! ;) 




Vi hade en mysig dag igår. Vi var till poolen med Jen och flickorna och så tittade vi en del The Office på kvällen! ;) Vi tog även en liten promenad på kvällen innan Zoe skulle gå och sova! Själv lyckades jag hålla mig vaken till halv elva, meeeen sedan var ögonen alldeles för trötta, haha. 

MOT FLORIDA

Halloj! Nu är jag på flygplatsen på väg att gå på planet till Florida! Jag har sovit tre timmar inatt och vi åkte hemifrån 05.20 imorse... Då skönt att få skjuts! Men än så länge är jag förvånansvärt pigg, det blir väl värre i eftermiddag, haha.

TORSDAG

Halloj! Idag tog jag en skön sovmorgon eftersom jag kom hem vid fyra inatt, så det behövdes! Det blev en lugn förmiddag hemma men vid ett åkte jag, Jane och Jodi (mamman) och tittade på bio. Vi såg en barnfilm om husdjur, den var riktigt gullig faktiskt! 





Faceswap hahaha! 

När vi kom hem igen hängde jag med Anna nere i källaren och bara tittade på tv. Jag har även tvättat idag så jag fixade med det samtidigt. 
Hahaha jag dör, fulaste faceswapen ever! 

Sedan kom hennes kompis över, och de plus Jodi åkte iväg på middag och Alex åkte iväg till en kompis, så jag och Jane blev kvar hemma. Vi fixade tacos till middag och sedan fick hon froyo till efterrätt! Jag var alldeles för mätt för det, haha. Nu tittar Anna och hennes kompis på film i källaren och jag, Jane och Jodi hänger uppe i vardagsrummet och tittar på tv. Jag ska försöka att lägga mig tidigt idag, eftersom jag ska åka hemifrån 05 imorgon bitti! ;) Florida och Lisen står på schemat! 




TORSDAG I CITY

Hej! Igår eftermiddag var jag in till city. Jag gick från Grand Central (42a gatan) ner till Union Square (14e gatan) och det var bara så härligt att gå omkring och inte ha några planer. På vägen tog jag ett glas rosé på en uteservering!





Vid Union Square shoppade jag lite. Eller, jag gick bananas när det gällde skor, haha. Fyra par kom jag ut med! Ett par träningsskor från Nike och tre par Vans! ;) Jag shoppade även tre tröjor på Forever 21! 

Efter det hade jag lite dötid innan jag skulle möta upp Dave, så jag gick på bio. Jag såg Bad Moms och jag gillade den väldigt mycket! Rolig och bra! Efter det mötte jag upp Dave för att ta en drink på en rooftop-bar. Det hela slutade med att jag kom hem vid fyra inatt, haha. En riktigt kul kväll med Dave och hans arbetskamrater! 
På vägen när jag skulle möta upp Dave gick jag förbi en utomhusbio, synd att jag inte visste om det tidigare! 








ONSDAG

Halloj! Idag mitt på dagen var jag och Alex till Cross County och shoppade lite, det var mitt favoritställe att shoppa på när jag bodde här, så det var kul att vara tillbaka! Jag skulle dock handla lite på Forever 21, meeeen de hade strul med sina kassasystem och vi provade att betala med mitt kort hur många gånger som helst och provade kassaapparater både på nedervåningen och övervåningen... Men efter ca 50 minuter (!!!) sa jag att vi måste gå och frågade om de skulle kunna hålla mina kläder till imorgon så jag kan komma tillbaka och betala med kontanter då istället, för jag hade inga med mig nu. Hon sa att de brukar inte kunna göra det men eftersom jag varit så trevlig och tålmodig så fixade hon det åt mig. Det lönar sig att vara trevlig! ;) Vi hann prata en hel del under de där 50 minuterna och jag berättade att jag också jobbade med att stå i kassan så jag förstod stressen hon gick igenom och att det inte var hennes fel, även om hon bad om ursäkt hur många gånger som helst.

Iallafall. Jag köpte med mig Shake Shack hem till lunch, de har precis öppnat en butik där! Riktigt nice! Efter lunchen lekte jag lite med Daisy ute och sedan läste jag en stund. Det har varit varmt ute idag så man har velat vara i skuggan, men inte så extremt varmt och fuktigt som det var i början av min resa, så det var skönt! Jag har även hunnit med att fixa en liten video på Englandsresan, började med den igår och blev klar idag. Lägger upp den på bloggen imorgon! 



Alex och Anna åkte hem till pappans lägenhet på sena eftermiddagen för lite egentid där. Då blev det jag, Jane, mamman och hennes pojkvän kvar hemma! ;) Jag träffade honom för första gången idag, riktigt trevlig! Men Anna vägrar att ha något med honom att göra, så det är ju lite synd... Medan jane älskar honom. Dag och natt, dom där tjejerna! 

Vi åt en god middag ute och åkte sedan hem för att titta på en film tillsammans. Väldigt mysigt! :) Jag och Daisy gosade, haha. 



TISDAG

Halloj! Då var ännu en dag över... Tiden går alldeles för fort! Idag har jag hängt en del med Jane. Hon är så mysig! Vi har brottats, gosat och spelat spel med Alex och hennes kompis. 


Jag har även läst lite, men måste nog komma ut ur huset för att kunna läsa mer än ett par kapitel åt gången! ;)

Till lunch idag åt jag på Così, och sedan blev det froyo efteråt, hehe. När Anna hade kommit hem efter tennis och terapin var planen att gå ut och äta alla tillsammans, men Anna bråkade med mamman så det blev inget med det. Jag gick ut en stund själv, mest för att jag inte pallade med den negativa energin i huset, och hamnade på ett pizzaställe i närheten där vi bor och åt en pizza slice till middag! Jag satt där en stund och tyckte det var ganska skönt att vara ensam, haha. Sedan gick jag hem och tittade på tv med familjen resten av kvällen. Jag och Alex lärde Anna några svenska ord, haha. Så kul att höra henne försöka prata svenska! ;) 


FÖRSTA AUGUSTI 2016

Hej! Idag hade Anna en tennismatch på dagen så jag tog henne på den. Hon spelade dubbelt denna match och det var en jämn match men de förlorade tyvärr. Men Anna spelade väldigt bra så hon var nöjd med sin insats! :) Efter matchen åt vi en sen picknick-lunch vid vattnet i närheten av klubben där hon spelade idag. Mysigt! Sedan hängde vi på Starbucks innan vi åkte hem! 













Annars idag har jag lagat köttbullar till middag på familjens förfrågan! Kul att de uppskattar min svenska matlagning, haha. Anna kokade pastan och fixade vitlöksbröd också, gott gott! 



SÖNDAG

Halloj! Idag tog jag det mest lugnt hemma hela dagen, jag var så trött efter gårdagen haha! 

Barnen var med deras pappa hela dagen och kom hem runt 18.00. De lekte lite med grannpojken Peter och sedan beställde vi mat hem från ett mexikanskt ställe, så gott! Jane gillar tydligen att laga mat och baka nu, så hon fixade lite stekta grönsaker till sin middag. 


Anna förklarade sedan reglerna till tennis för mig, haha. Så nu förstår jag det mesta! ;) Sedan tittade vi på tv resten av kvällen! 




RSS 2.0