MELLANDAGARNA

Halloj! Jag var tillbaka i Uppsala i mellandagarna för att jobba och det flöt på bra. Och det var skönt att få vara själv hemma i lägenheten, haha. På onsdag efter jobbet kom mamma och hämtade mig för att åka till Hallsta över nyår. Hon hade med sig mormor och farmor som äntligen fick se min lägenhet! Det var kul att få visa upp, även om den inte är helt klart inredd. :) 
(null)


JULFIKA

Hej hej! Annandag jul blev det lite julfika med mormor, vilket var både gott och mysigt. Annars har dagen varit lugn och vi har bara varit hemma och hängt. Det blev verkligen en lugn jul men det var skönt med lite återhämtning! 
(null)

(null)


JULDAGEN AKA JULAFTON

Hej hej! 
Då var dagen här, vår lilla julafton! Den började med snööööö och promenad i skogen! Farmor och Hasse kom förbi en snabbis och hälsade god jul och lämnade över julklappar. På eftermiddagen kom Fredrik och sedan kom Mattias och Agnes. Vi åt julmat till middag och sedan blev det julklappsutdelning. Nilla har varit väääldigt nyfiken på alla julklappar, haha. Även Fia har varit och nosat lite. 
(null)

(null)

(null)

Pappa fick agera tomtenisse och dela ut klapparna och vi alla fick många fina och roliga saker! Tack så mycket familjen! :) När alla klappar var öppnade spelade vi några spel som vi fått, det var kul! Sedan avslutades kvällen med nya Jönssonligan-filmen, tyvärr tyckte vi alla den var väldigt dålig... Men men. Tack familjen för en härlig jul!
(null)

(null)


JULAFTON

Goddag! Julafton 2020 började med att det var sol (första gången i december!!) och det hade kommit liiite snö och frost så det var faktiskt lite vitt ute också haha. Jag tog en promenad med mamma och Nilla i det friska vädret, så skönt! Vi stannade till och lämnade av julklappar till farmor och vi träffade på Carina och Karro som var ute på promenad med Maya och Henry, så jag fick äntligen se lilla Henry även om det bara var hans lilla ansikte då han var nerbäddad så skönt i vagnen. Ser framemot att få träffa honom "på riktigt" framöver! :) 
(null)

Annars var julafton väldigt lugn, Mattias var hemma hos sin flickvän och firade jul där så vi hade bestämt att fira julafton på juldagen istället. Men Fredrik kom hit och det blev iallafall julmat till middag och julfilm på kvällen. En lugn och skön julafton! 
(null)

UPPESITTARKVÄLL

Hej hej hallå! Den 23e åkte jag hem till familjen. Det blev lite gos med Nilla, middag med mamma och pappa och sedan uppesittarkväll med mamma! Vi vann tyvärr ingenting på Bingolotto, så allt var i sin ordning haha!
(null)


MINI-JUL

Hej! Igår gick jag på semester i över jul, riktigt skönt! På kvällen fick Moana prova julmust (gillades INTE haha), paradisask (gillades pga choklad!) och så fick hon sin julklapp av mig. Hon verkade nöjd! Hon gillar ett ha godedjur att sova med och hon gillar elefanter, haha. Själv får jag vänta på min julklapp tydligen, då bara halva är klar. ;) 
(null)


JUL-KUL

Halloj! I fredags förmiddag hade vi lite jul-kul på jobbet (via datorn). Folk klädde ut sig och valde bakgrund på skärmen, vi gjorde quiz och hade en rim-tävling! Kul kul, även om det var via datorn. :)
(null)


LUCIA

Glad tredje advent och trevlig lucia! Jag började min dag med att titta på julkalendern och en stund av luciatåget på SVT play. Sedan åt jag brunch och började därefter slå in julklappar! Nu har jag slagit in alla klappar förutom Moanas. Julstämningen var på topp med mysig julmusik! 
(null)

(null)

(null)


MÖRKER

Nej hörrni, gud vad jag är trött på detta mörker. Det blir ju inte ens ljust på dagen, suck. Det här såg jag på väg till jobbet, i mörkret. Det enda som är mysigt är ju alla julsaker och ljus! Tur att det finns iallafall, haha.
(null)



NEW PHONE WHO DIS

Hej! Nu har jag äntligen unnat mig något som jag velat ha hela året, en ny telefon! Det blev en iPhone 11 och det känns kul att kunna skämma bort sig själv, haha! Bland det första jag gjorde var att spana in kameran och extrazoomen som finns, så man kan zooma ut mer än vanligt! Så här kommer den första, och enda, bilden jag har tagit så länge haha!
(null)


GAME NIGHT

Hej hej! Igår kväll körde vi virtuell game night och det var superkul att kunna umgås med TG igen, det var ju ett tag sen! Det får vi göra snart igen hörrni!
(null)


JULKÄNSLA

Halloj! Nu har jag slagit in årets första julklappar och lyssnat på julmusik för första gången! Tänk att det redan är andra advent, det känns inte som det haha. Men nu fick jag lite mer julkänsla iallafall, det var mysigt! 
(null)


ANDRA ADVENT

Hej hej! Jag tänkte att kan skulle skriva något inlägg här men det händer väl inte så mycket just nu, haha. Jag jobbar (runt 3 dagar hemma och 2 dagar på kontoret) och hänger hemma på kvällar och helger. Försöker göra min del för att minska spridningen av Corona då vi är inne i en andravåg. Moana däremot har inte samma tänk så det är lite drygt men men.

Hon var hemma den här veckan (förutom måndag) för att hon hade några små symptom och jag har tjatat på henne att hon måste stanna hemma om hon känner något. Speciellt eftersom hon åker buss och tåg och jobbar på skola. Så vi har varit i karantän denna vecka från tisdag, men Moana har inte haft några symptom sedan i torsdags kväll så nu ska hon iväg på en dejt denna söndagskväll. Själv stannar jag hemma och tvättar klart all vår tvätt och jag ska njuta av tystnaden, haha! Jag tror jag senare ska lyssna på julmusik, dekorera pepparkakor och slå in några julklappar! 
(null)




RSS 2.0