HEMMAFIX

Hej hej! Nu börjar jag komma i ordning ännu mer i lägenheten. Linnéa var hit och hjälpte mig i veckan att få upp en kökslampa och två dekorationshyllor! Nästa gång hon kommer hit ska hon få hjälpa mig att få upp en spegel också. I fredags kom Johanna BL hit och vi tog en sväng förbi Ikea för att lämna tillbaka en lampa och köpa en ny, men jag lyckades även få med mig en matta till vardagsrummet också! Plus två saker att sätta upp på väggen i köket, en tavelhylla och en anslagstavla. Johanna sov kvar och hängde med mig och Moana på kvällen, vilket var trevligt! Sedan när vi vaknade idag på lördagen åt vi en god brunch innan Johanna hjälpte mig att bygga ihop resten av byrån i mitt rum som vi påbörjade för några veckor sedan. Tänk vad bra att ha händiga kompisar som kan hjälpa med saker!! Tack sååå mycket för hjälpen tjejer! :)  
(null)

(null)

(null)

(null)



VÄNNER RUNT I VÄRLDEN

Hej hej hallå! Igår kväll hade jag ett välbehövligt samtal med några gamla au pair-vänner! Vi har en gruppchatt och ungefär hälften kunde prata igår. Det var så härligt att bara snacka som vanligt och det märktes inte att vi inte varit ifrån varandra i 1,5-2 år. Visst har vi haft lite kontakt men i USA hängde vi i stort sett varje helg och ibland under veckodagarna. Så mysigt att se dem igen och hoppas på att fler kan delta nästa samtal. :) Här har vi representanter från Sverige, Belgien, Nederländerna och Sydafrika, haha! 
(null)


NY VECKA

Hallå i stugan! Tänk vad fort helgerna går, suck... Haha. Varför kan man inte ha helg 5 dagar och jobba 2 dagar istället? Vem är på? 

Idag har jag gått en utbildning större delen av dagen. Efter att ha suttit hela förmiddagen vid köksbordet (då jag hade massa papper att hålla koll på, annars hade jag lätt suttit i soffan haha) så började ryggen säga ifrån o h jag fick pyssla lite med datorn så att jag kunde stå upp ett tag, haha. Det gäller att ha bra fantasi när man jobbar hemifrån. 
(null)


FEBRUARI

Hej hej! En liten uppdatering från mig. Tiden försvinner, det är redan februari! Jag lever och livet rullar liksom på, haha. Jag jobbar som vanligt och hänger mest hemma fortfarande, är på kontoret en gång i veckan. I tisdags var jag på kontoret och efteråt mötte jag upp Moana som kom från jobbet i Stockholm. Jag fick vänta lite, så jag satte mig på ett halvtomt café. Det kändes sååå konstigt att hänga på café, det var otroligt längesen. Sån lyx! Samtidigt kände jag också lite ångest, men det var inga problem att hålla flera meters avstånd från andra som tur var. Men det kändes konstigt. Jag mötte upp Moana och vi köpte med oss mat. Vardagslyx! 
(null)


RSS 2.0