SKVALBORG

Hej hej! Igår började Valborgshelgen! Wohooo! Det blev en lugn men rolig skvalborg med käk och kortspel hemma hos Lollo med Jossan, Nelly, Jenny och Maria! :) 

TORSDAG

Halloj! Idag har jag och Emilia pluggat på Norrland, surprise surprise! Efter en dag plugg gick vi från cafét till puben och tog ett glas! Tycker vi var värda det! ;) 


När jag kom hem pluggade jag en stund men sedan lyxade jag till det med glass och andra godsaker! 

PLUGGDAG

Ja, ännu en pluggdag på Norrlands! Det är vårt nya pluggställe tror jag! ;) Vi fortsätter att skriva på examensarbetet och kämpar oss framåt! Go team go!

TISDAG

Halloj! Idag träffades jag och Emilia på Norrlands för att plugga. Vi har börjat med analysen nu och det går sakta men säkert framåt! ;) Efter en dag av plugg tyckte vi att vi var värda en glass! Även om det var sjukt kallt ute och regnet hängde i luften, haha! 



MÅNDAG

Ja då var det måndag igen och ny vecka på rullning! Idag har jag pluggat, varit på fotbollsträning och ätit tacos till middag! Inte helt fel ändå! ;) 

VÄRLDENS BÄSTA KARLSSON

Halloj! I helgen har jag lekt med AK, AJ och Lerky! AK var husdjursvakt åt sina föräldrar så vi passade på att hänga där, FF och allt! ;) Hahaha. Men först skjutsade jag mina föräldrar och Anki på 50-årsfest där temat var kändisar! Vilka snyggingar va?


Vi har blivit så bortskämda med god mat av AK! Först bubbel och jordgubbar doppade i choklad till förrätt, sen grillat och potatisgratäng till huvudrätt och sedan en chokladkaka till efterrätt! Är magen glad är Emma glad! 






Senare fick vi även chips, ost och kex! Hahaha. Förutom att äta har vi spelat spel, snackat en massa skit och bara hängt! Mina älsklingar! Vi alla sov kvar och blev bjuda på en god brunch i morse! Sen har vi även tittat på massa gamla bilder och filmer, haha. Så kul!! 

Här gick man på högstadiet och klädde ut sig till bulle, hahaha.

PUBQUIZ

Halloj! Igår kväll var jag på quiz med Lollo, Jossan och Emilia! Temat för quizet var 90-tal och hade olika kategorier som intromusik (på ryska!! haha) till tv-serier, "en av fyra ska bort", vem är personen, julkalendrar osv osv! Och jag tycker vi var riktigt duktiga! Vi vann inte, men var ju nääääääraaaa.... Typ! ;) Hahaha. Nej men det gick faktiskt bättre än vad det brukar gå, om man säger så haha! Sen hade nationen klubb efter så alla förutom Emilia stannade kvar och dansade lite! 



THROWBACK THURSDAY
















ANNANDAG PÅSK

Halloj! I måndags var vi hem till mormor på lunch. Det var riktigt mumsigt! :) Jag åkte sedan hem till Uppsala på eftermiddagen och tog det lugnt för det mesta! 

PÅSKDAGEN

Halloj! Påskdagen var en riktig slappardag. Gjorde i stort ingenting, haha. Tittade på tv, spelade lite hockeyspel och kortspel på kvällen. Ganska skönt ändå, tycker jag! ;) Snart är vardagen igång igen, då blir det full rulle! 


PÅSKAFTON

Jag vaknade av att jag hörde hur mamma berättade för Mattias att hon sett Påskharen och hur han hade sett ut när han skuttade omkring på gården! ;) Haha. 

Så då var det bara att klä på sig och leta efter påskägg! Nilla fick hjälpa till hon också.




Resten av dagen var ganska lugn. Mormor kom över på eftermiddagen och åt middag med oss. Trevligt! Vi tittade även på gamla fotoalbum. Kvällen avslutades med att jag, mamma och Mattias tittade på gamla videos, så vi tittade på mormors 70-årskalas för drygt 12 år sedan! 


Fint kort jag fått från Emelie! :) 

LÅNGFREDAGEN

Hallå! Idag åkte jag hem till familjen. Mamma, Mattias och jag har målat ägg, mamma la änglakort på mig och Fredrik och sedan var det dags för påskmiddag. Nu sitter vi och tittar på hockey! 




TRÄNING, MAT OCH PLUGG

Hej hej! I måndags efter att ha pluggat drog jag och Emilia till gymmet. Skönt att röra lite på sig! Vi gick sedan hem och hon fixade en god middag! Mums! 


I onsdags morse träffade jag JP och åt frukost på en nation. Mysigt att träffas igen, bara vi två! Efter frukosten gick jag hem till Emilia och pluggade.

PLUGG PÅ CAFÉ-TISDAG

Hej hej! Idag möttes jag och Emilia upp på ett café för att plugga. Men först började jag med brunch och hon en kopp kaffe. Man behöver ju energi för att orka plugga! ;) 

Vi satt och skrev på vårt examensarbete och jobbade med teori-delen. Sååå tråkigt men det måste göras... Haha. 




FILMKVÄLL

Halloj! I måndags kväll var det dags för filmkväll. Vi såg den sista filmen i LOTR-triologin och dukade upp med massa godsaker. Filmen var drygt fyra timmar lång och jag överlevde, woho! Det är inte mina favoritfilmer men nu har jag sett alla och gett det en chans! ;) Haha.

SÖNDAG KVÄLL

Hej hej! Nu var det längesedan jag skrev något här, nästan en vecka haha. Men har faktiskt inte haft något att dela med mig av mer än plugg, plugg och jobb. Och ett par middagar ute. I helgen har jag bara tagit det lugnt. Väldigt skönt att kunna vila upp sig lite! Har mest tittat på Netflix och så har jag pluggat lite. I morgon ska jag jobba några timmar men resten av veckan består av plugg och åter plugg.

HAAADEEE.

JOBBTISDAG

Godkväll! Idag har jag varit på jobbet. Det var en ganska lugn morgon så det var skönt! På eftermiddagen var jag med på ett projekt, där det var som målar- och pysselverkstad, för att minska stressen på skolan och skapa gemenskap! Det var öppet för både gymnasieelever och sprintelever. Jag satt och pysslade med pärlor och gjorde armband med några grabbar från sprint (ensamkommande). Fick detta armband av en av killarna, så gulligt! Haha. Det var en riktigt kul eftermiddag. Så, detta är ett av alla uppdrag en skolkurator kan jobba med! 




SÖNDAG OCH MÅNDAG

Hej! I går, söndag, tog jag en ordentlig sovmorgon, så himla skönt att sova ut! Haha. Jag gjorde faktiskt inte så mycket på dagen heller, en riktigt slödag! 

Men på kvällen var jag hem till Emilia och käkade tacos, mums! Vi fastnade framför dokumentärer på Netflix och slutade titta strax efter ett på natten... Jag sov kvar hos henne och hade en mysig morgon dagen efter! 

Sedan åkte jag hem och pluggade en stund innan det var det dags för fotbollsträning! 




KALAS

Hej! I lördags hade jag födelsedagskalas! ;) Mina vänner kom över på fika och det var väldigt mysigt! Tänk att jag har så många fina människor i mitt liv! 



Fick denna fina inslagning av Emilia! :) 


På kvällen var jag hem till Emilia och bara chillade. Vi beställde hem mat och drack vin och pratade hela kvällen. Tack för denna helg babe! 


Och tack alla som har grattat och firat mig denna helg! Puss på er!!! 

23 ÅR

Hej hej! I fredags var det min 23-årsdag! Dagen började med att Emilia bjöd mig på hotellfrukost, så gott och mysigt! 

Vi gick sedan en sväng på stan innan jag åkte hem till familjen. Där väntades fika med la familia, mormor och farmor! Fick massa presenter och gofika, det säger man ju inte nej till haha! 



Senare på eftermiddagen drack jag och mamma bubbel och till middag hade jag önskat kött, potatisgratäng och vitlöksbröd! Bara en massa gott heeela dagen! På kvällen tittade jag, mamma och pappa på gamla VHS-filmer från när när jag föddes/var nyfödd. Det var kul! Hade en riktigt bra födelsedag! :)








RSS 2.0