YESTERDAY

Haj!
Hann inte skriva igår, satt vid datan typ 10 min bara.. ;p
Men ja, vad hände igår då?
Jo först var jag i skolan.. :p På naturkunskapen ritade JP en jättefin bild på en naken tjej i mina anteckningar, och sen satt vi och skratta åt det resten av lektionen.. ;D Haha, väldigt kul.. :p

På spanskan satt vi och spela spel typ.. :o Och jag fick sitta vid ett annat bord eftersom jag var den enda som var klar vid mitt bord, så då satt jag alldeles ensam med massa nv:are!! :o haha, fett scääry!!

Innan engelskan började jag och JP prata om gurkor, och hon sa typ "jag gillar alla gurkor, långa, korta, smala, tjocka..." Och ja, vi började skratta väldigt mycket, för vi tänkte att gurkan var något helt annat..
Och sen sa Elin att hon inte gillade gurkor med skal på, och så kommer Söron och säger "vadå, vad är det för fel på gurkor med skal på?" Och jag och JP höll på dö av skratt! xD Men dom andra fattade ju inte varför, dom tänkte ju bara på en helt vanlig gurka..

Sen hitta JP på en låt om Jenny, att hon rider bra.. Ja, vi var vääldigt flummiga!
Haha, jag skratta så mycket så att jag grina! :o :p
Jag och JP är så jävlaa braaaa! :D

Sen så drog vår lärare ut på tiden, vi skulle egentligen sluta 20 över 4. Vi hade bokcirkel då i våra gruppen (på fyra pers) och vi skulle bara säga till klassen vad vi hade pratat om i vår bokcirkel, men så börjar läraren prata om annant! Usch, jag höll på att få damp på henne! xD
Men när vi väl fick sluta, typ 24 över, så var det bara att kuta till bussen! Vi hann med bussen precis! ;) Det var grymt skönt!

När jag kom hem gjorde jag middag, åt den, packade, fixade med chokladbollarna som jag skulle ha med mig till träningen eftersom fotbollen skulle sälja bakverk på julmarknaden, och så hann jag checka fb lite snabbt. ;p
Pappa kom hem och skjutsade mig till JP, och sen därifrån åkte vi med Gärda.
Jag och JP berättade om "gurkan" för Gärda och AJ på vägen dit, och på vägen hem sen hade vi grymt kul med det där och misstolkade allt vi sa! xD hahah.

"Varför har man stake i fönstret?"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0