HELGEN

Denna helg har  varit mycket trevlig! Jag har varit i Uppsala hela lördagen och hela söndagen.

Efter att jag tagit min promenad på lördagsmorgonen åkte jag till Gränby Centrum och shoppade med Johanna. Lite fynd blev det allt! Sedan när J skulle åka hem kom Linnéa. Det blev några shoppingtimmar till innan L klippte av sig håret!!! Jag tycker i alla fall att det blev kanon! Efter att hon spenderat en hel del cash åkte vi hem till henne, bytte om och fixade oss och sedan åkte vi in till stan igen. Vi gick ut och åt kinamat och beställde en varsin cider till maten. Servitören frågade om legg och jag visade mitt, men Linnéa letade igenom alla sina kort (hon hade inte med sin plånbok utan tog bara med sig sina kort i en liten väska) men hittade inte legget! Haha, så hon fick visa upp sitt CSN-kort där personnumret står och servitören sa att det var OK! Hahaha. Det var så kul!

Efter middagen gick vi och köpte glass och åkte hem. Vi hade egentligen tänkt att gå ut men vi kände att vi inte orkade åka tillbaka in till stan igen om vi skulle hem och hämta legg, så det blev en lugn och mysig kväll istället!

Idag tog vi sovmorgon, sedan slappade vi hemma ett tag innan vi åkte till Bauhaus och IKEA (där jag nästan aldrig har varit!!!). På IKEA blev det en sen lunch/tidig middag och en rundvandring. Har bara en sak att säga: jag längtar till jag flyttar hemifrån!

En liten del av Linnéas hår, haha!


Sammanbiten tjej!


Ny tröja. (Ursäkta blixten i spegeln, vet att det är sjukt fjortis!)


Titta så fin hon blev i håret!


Wiho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0