BACK IN SWEDEN

Hej! Nu är jag hemma i Sverige igen. Känns ju sådär. Meeeen har ju iallafall något riktigt kul att se fram emot nästa månad (eller två saker faktiskt!!) såå jag är inte alltför bitter. 

Men åh, vilket härligt välkomnande vi fick av Sverige då! Det absolut första jag och mormor får göra när vi kommer hem är att hacka bort is framför garagedörren för att få ut bilen. Att stå och hacka is oavbrutet i en halvtimme efter att ha varit på resande fot i över ett dygn med endast någon timmes sömn var ju inte det allra roligaste...

MEN, skam den som ger sig!

Vi fick fram bilen och nu är mormor hemma hos sig och jag kunde hämta hem hundarna från mammas kompis där de har bott. Känner bara lite: VARFÖR stannade jag inte kvar i Florida?!

Nu ska jag lägga in alla bilder på min dator sedan ska jag soooovaaaa. Har ingen aning om hur många timmar jag har varit vaken nu, men har iallafall rest mer än ett dygn sammanlagt med bilkörning och all vänta på flygplatser och så.

Imorgon ska jag visa massa fina bilder från Lisen och Steves bröllop! Så fint! Meeeeeeen så jobbigt att min familj kom tjugo minuter försent... Jaja, det skriver jag om imorgon!

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0