UNIVERSAL STUDIOS

Igår åkte vi in till Orlando igen för att gå på Universal Studios! Min familj gick på "vanliga" parken medan jag och Linnéa gick på Island of Adventure. Det var en riktigt rolig dag med lagom varmt väder och roliga karuseller. Den absolut bästa var helt klart en av Harry Potter-åken. Man gick in i Hogwarts (slottet) och där inne var det så coolt gjort! Det hela avslutades med världens ballaste åktur. Man satt fyra i rad, men det var som att man skulle flyga på en kvast. Man såg som på en film i 4D-liknande format att man följde efter Harry och Ron på kvastarna och vi tror det var uppbyggt lite som Cosmonova, fast för bara fyra personer då.

Sedan när det inte var film var det spindlar och demoner man stötte på. Usch, så himla otäckt! Hahaha, vi skrek på vi! Det var iallafall så jävla awesome så det går inte att förklara.
På slutet åkte vi en vattenkarusell i Jurassic Park. Man satt som i en båt, Man fick plats runt 20 personer och man satt fyra i rad. Jag och Linnéa åkte den två gånger och båda gångera fick vi sitta lägst fram. I början var det lugnt, man åkte runt i en å där dinosaurier var runtomkring och allt var fridfullt. Sedan åkte man in i en "danger zone" och det blev mörkt och lite läskigt! Det hela avslutades med att vi åkte ut för ett stup (som Flumride på Liseberg) och som sagt satt vi lägst fram och blev liiiite blöta. ;)Medan vi satt och väntade på att möta upp familjen passade vi på att ta några fina foton. Och såååååklart ska Linnéa förstöra! Haha.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jätteskoj att se Emma. STOR kram/moster.

2013-04-07 @ 19:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0