SÖNDAG

Hej!

Idag åkte jag, Johanna BL och Victoria in till city med tåget halv tio. Väl framme strosade vi runt vid Times Square och sedan gick vi ner till Penn station. Där vände vi och gick tillbaka mot Grand Central, men vi fick 5th tillbaka istället för 7th, så det blev lite nya syner. Det var sjukt mycket poliser överallt och det verkade som att det var någon slags parad på gång? Jaja, vi stannade ändå inte kvar där så det var inget som intresserade oss.

Victoria mötte upp sin kompis och åkte och shoppade, medan jag och Johanna tog tuben till Brooklyn Bridge. Vi åt brunch på Subway innan vi vandrade på bron över till Brooklyn. Väl framme där gick vi omkring i Brooklyn Heights och gick sedan längs vattnet där man såg NYCs södra skyline. Underbart!

Sedan fortsatte vi vår vandring mot IKEA där vi åt köttbullar till middag. Mums!!! Vi passade även på att handla med oss lite mat. Jag köpte kaviar, knäckebröd, skorpor och även kokosbollar och dammsugare!

Sedan åkte vi båt "hem" till Manhattan och åkte tuben från Wall St till Times Square och gick därifrån till GC. Eller, sista biten sprang vi för vi försökte hinna med tåget hem, men det missade vi med 10 sekunder, för vi såg tåget åka iväg. Surt!

En halvtimme senare satt vi på tåget hem och hoppade av i Pelham där jag hade parkerat bilen och Johanna hade sina shoppingpåsar från igår. Jag väntade med henne en stund på att det nästa tåget skulle komma så hon kunde åka hem, och sedan åkte jag hem och nu ligger en solbränd Emma i sängen.

Aah, att man aldrig ska lära sig att solen faktiskt tar ändå även fast man bara går och inte avsiktligt solar och även när det är molnigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0