HÄRLIG LÖRDAG I CHICAGO!

Idag tog vi sovmorgon till 8-8.30 och sedan gjorde vi oss i ordning och åt frukost här på hostelet. Efter det hängde vi på rummet en stund innan vi gick till bussen och tog den downtown, till Michigan Avenue (en stor gata även kallad The Magnificent Mile).




Vi vandrade mot Navy Pier och stannade till strax innan den vid vattnet och tog kort på alla höghus som låg så fint precis vid vattnet!













Efter det gick vi till Navy Pier och kikade runt där innan vi begav oss till Millennium Park för att se den kända Cloud Gate som också är känd som The Bean (då den ser ut som en böna). 
Ingången till piren.










Bild som Linnéa tagit!

Därefter vandrade vi tillbaka till där vi klev av bussen och åt en sen lunch/tidig middag på The Cheesecake Factory. Tyvärr tog det himla lång tid att få både mat och cheesecake, men det var gott som vanligt så det var bra ändå!

Sedan var det äntligen dags för Linnéa att få shoppa igen!!! ;) Haha. Vi gick in i ett köpcentrum med åtta våningar och både hon och jag handlade på Forever 21, jag köpte två tjocktröjor och Linnéa köpte en jacka. Vi gick sedan in på Victoria's Secret där vi fick hjälp av en jätteskön grabb (som såg ut som en tjej) och det hela slutade med att vi båda två, för första gången, blev mätta för att se vilken bh-storlek vi egentligen ska ha. Gud vilken skillnad det var och riktigt sköna var dem! Linnéa köpte tre stycken plus 7 olika sprayer, body wash och body lotions. Jag däremot väntar med att handla bh när jag får min nästa lön i januari!
Bild från sjunde våningen.

Vi tog sedan bussen hem och första fem minutrarna gick ju som vanligt men sedan blev vi fast i trafiken och krypkörde verkligen fram. Bussen var fullpackad och vi stod upp, och när vi äntligen kommit fram till nästa hållplats gick nästan alla av bussen och gick istället. Det var ett bra val, för vi gick ifrån bussen väldigt fort!

Innan vi gick hem stannade vi till och köpte vatten, iskaffe och chips, haha. Lördagkvällen var räddad! ;) Det blev dock jag chips för min del ikväll, men det tar jag nog igen imorgon! 

Nu är klockan strax efter tio och Linnéa har somnat i sin säng med vanliga kläderna på haha och jag ska också snart försöka sova. Här kan ni få se bilder på vårt rum:



Walk in closet till vänster, sedan en spegel och till höger är toaletten.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Så kul att läsa och se vad ni gör. Ser ut att ha det varmt och soligt, härligt. Ha en fortsatt trevlig semester. Puss och kram!

2013-12-29 @ 12:23:14
Postat av: Carina

Trevlig stad och solen skiner, ni är så duktiga

2013-12-29 @ 12:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0