LÖRDAG

Imorse ringde klockan vid halv nio (vaknade först klockan sju, men kunde somna om) men GUD var trött jag var. Tankar var att gå på zumba klockan tio men jag orkade verkligen inte ta mig upp ur sängen. Och där blev jag kvar hela förmiddagen och mitt på dagen skypade jag med Linnéa. Min fina. Snart ses vi!!!!!!!!!!!

Efter det åt jag lunch (rester från gårdagens besök på The Cheesecake Factory) plus halva cheesecaken som jag fick med mig hem också. Precis när jag ätit upp kom pappan hem med tjejerna och vi alla tittade på finalen av The Voice. Mitt i den kom mamman hem också. 

Efter finalen (som gick tidigare i veckan tror jag) la jag undan min tvätt som jag tvättat tidigare på dagen och sedan packade jag min väska och drog till gymmet. Ja, gymmet en lördagkväll! Typ dagens skönt. Men det var riktigt skönt!!! Galet skönt faktiskt.Riktigt  uppfriskande. Jag tog mig sedan till Victoria och spenderade kvällen där.



Måste bara säga att det har varit riktigt varmt idag! Runt 12 grader enligt min väderapp. På väg till bilen från gymmet, strax innan halv åtta, gick jag i endast tjocktröja och ingen jacka eller mössa och det var riktigt behagligt?! Kändes som en svensk sommarkväll typ, hahaha. Tyvärr har nästan all snö försvunnit idag dock, och imorgon ska det bli ännu varmare... :( Blir nog inte en vit jul i år.

Victoria bjöd på baconlindad kyckling, sötpotatis och någon grönsak jag totalt glömt namnet på?! Hahaha. Det var riktigt gott iallafall! Och till det drack vi julmust som jag tagit med! Till efterrätt blev det fruktsallad med glass. Mums!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0