LÖRDAG

Idag vaknade jag upp vid tio i Angelicas säng och då hade hon redan varit vaken någon timme för att säga hejdå till hennes värdfamiljs släkt som skulle åka hem till Chicago igen. Men jag låg och drog mig i sängen en stund innan jag gick ner till vardagsrummet och joinade henne och morföräldrarna för att kika på amerikansk fotboll. Det var faktiskt första gången jag såg en match, så de fick förklara lite regler för mig men det var riktigt roligt! Speciellt roligt var det för att de var stooora Michigan-fan (det var en collegematch, Ohio mot Michigan).

I mitten av matchen skjutade Angelica mig till tåget och så åkte jag hem. Jag rastade hungen och fixade sedan direkt med att lägga undan tjejernas tvätt och fixa till det i deras garderober och därefter skypade jag med Josefin, som är på Hawaii nu. Kram till dig!

Efter 1,5 timme avslutade vi vårt samtal och jag fixade middag, det blev köttbullar, makaroner och ketchup. Mums! Precis när jag ätit upp kom mamman hem från city, hon hade varit där och träffat en kompis idag. Vi pratade lite snabbt om hur vi haft det och sedan gick jag ner till källaren och tittade på tv och här har jag hängt hela kvällen för mamman har en kompis över så jag vill inte störa dem. ;)

Det blir nog en tidig sänggång då jag är ganska trött från gårdagen, haha. Men jag klagar inte, skönt att sova ju!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Om jag hade vetat att du var hemma hade vi ju kunnat skypa. Var såååå länge sedan jag pratade med dig. Längtar ju efter dig!!!

2013-12-01 @ 09:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0