FIRST DAY

Vad hälsad!

Idag började jag mitt nya jobb. Jag jobbar med kundtjänst hos Veolia Vatten i Norrtälje. Imorse när jag kom fick jag en lätt genomgång av min kollega och vid halv nio började det strömma in samtal. Men övriga dagen har samtalen varit ganska utspridda. Eftersom jag bara fått gå igenom lite lätt vad det är jag ska göra, så har jag inte kunnat göra så himla mycket mellan samtalen. Och vissa samtal har jag fått koppla vidare till kollegan, då jag bara lärt mig att "ta hand" om två olika typer av samtal, än så länge. Min kollega har haft det ganska busy idag, för det var något hon var tvungen att fixa och skicka iväg, så därför har jag inte kunnat lära mig så mycket mellan samtalen heller. Men vi ska gå igenom mera några andra dagar.

Så därför har jag mest surfat på nätet idag. Frågade min kollega om det fanns något jag kunde hjälpa henne med, och då fick jag springa ner till entrén och hämta posten, wiho! Hard work. ;)

Men som sagt, jag får lära mig resten några dagar framöver sen blir det fler saker jag kan göra än att bara surfa på nätet, haha.
 
För övrigt har jag detta headset när jag pratar i telefonen, och tänker bara sådana mickar vissa artister har när det ska sjunga och dansa samtidigt. Har radion på och mimar med i låtarna och låtsas att jag är käääändiiiiisssss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0