BOSTON, DAY ONE

Sådärja, nu är jag i Boston igen! Imorse hämtade jag upp Johanna och sedan skjutsade min värdmamma oss till tågstationen. Vi hade sånt tur att vi fick åka tåget gratis för konduktören glömde att kolla våra biljetter! Haha. Bra start! Väl framme gick vi från Grand central till Penn station och såg bl.a. Empire State Building på nära håll.

I närheten av Penn station gick bussen mot Boston och det tog oss ca 4,5 timmar, utan någon paus. Men jag tyckte det flöt på bra ändå!

Väl framme i Cambridge tog vi tunnelbanan till Harvard där vi mötte upp Johannas kompis Sandra. Vi gick först runt på campus och sedan gick vi runt där i närheten, tittade i några souveniraffärer och åt mexikanskt till middag. Efter middagen åkte Sandra hem och jag och Johanna tog tunnelbana och sedan spårvagn till vårt b&b i Boston. Denna resa åkte jag gratis (igen!) för biljettmaskinen stod öppen så jag kunde bara gå igenom, haha. Det måste ha blivit något trassel med personen innan mig. Men precis när jag gått igenom stängdes den!

Vi checkade in på b&b runt kl 19 och så hängde vi där en stund. Vi fick en karta där mannen i receptionen gick igenom var massa ställen i närheten här låg och så plockade vi på oss lite broschyrer för att få inspiration till vad vi kan göra. Sedan gick vi en liten promenad här i närheten och handlade lite gott som vi tagit med oss till rummet. Jag är ganska trött just nu så det blir nog sängen snart så att man är pigg och glad imorgon! :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad skoj att du är ute i vida världen:) Så duktig att ta vara på att se dig omkring, stolt mamma! Ha den skön minisemester, kram.

2013-07-28 @ 09:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0