BOSTON, DAY THREE

Ännu en dag där vi gått, gått och gått! Vi började med att gå till Public Garden (en park) och sedan vidare ner till där Boston Marathon-mållinjen är. Vi stannade till och tog kort och spelade in filmer, haha. Sedan vandrade vi vidare en bit och kom till Prudential Center där det var som ett shoppingcenter på första plan. Vi handlade på The Body Shop!
 
Efter den svängen gick vi ner på en annan gata, Newbury St, och det var en lång gata med shopping! Vi stannade till på en Converse-butik och sär köpte jag ett par skor! Yay! Vi hann även med att ta "coola" kort vid en nerklottrad vägg, haha. ;) Vi gick inte in i många affärer men det var ett mysigt område att gå i! Åker ni till Boston får ni gå dit och shoppa på den gatan!
 
Sedan gick vi tillönskade till vårt hostel och lämnade grejerna vi handlat och så gick vi ut och åt lunch. Det blev en supergod pizza på California Pizza Kitchen, mums!
 
Efter det gick vi ännu mer, haha. Vi gick nämligen något som heter The Freedom Trial. Man följer en röd linje (mestadels ditlagda tegelstenar men ibland bara en målad röd linje) och så gick man igenom halva stan där det var massa historiska saker. Vi gick även igenom Little Italy, så mysigt! Den var ca 4 km lång, men väl längst ut i norr när vi skulle gå tillbaka så gick vi inte längs linjen utan gick rakt genom stan, så det blev någon kilometer kortare hem.
 
Allt som allt tog det oss fyra timmar!!! Haha, men vi stannade ju på flera ställen för att vila fötterna (skulle haft med oss våra springskor!), bl.a. vid Quincy Market där det var en annan person som uppträdde idag. Där var vi nog en halvtimme iallafall!
 
Vädret har varit helt upp och ner, ena sekunden regnar det och den andra sekunden skiner solen som om ingenting har hänt! Haha, knäppt!
 
Strax efter sju kom vi tillbaka till vårt hostel efter en hel dag med vandring genom Boston. Vi vilade fötterna någon timme innan vi gick ut och åt på kinarestaurang. Haha, vi hade ju en hel del att välja på eftersom vi bor i Chinatown! ;)
 
När vi skulle gå hem hade det börjat regna och det bara öste ner efter någon minut, så vi blev helt blöta!
 
Nu ligger jag i sängen redo för att sova, haha, klockan är strax innan elva. Ska bli sååå skönt att få sova!
 
The Freedom Trail, vi började längst ner vid informationcentret och följde det till norr.
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Oj, det var ingen dålig promenad!

2013-07-30 @ 08:36:23
Postat av: Johanna

Så smart att göra collage att lägga upp! Ska sno den idén jag! ;)

2013-07-31 @ 04:47:00
URL: http://johannasresa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0