ONSDAG KVÄLL

Planen var att möta upp Franzi i en park för att äta tårta och kakor. Men på väg dit började det spöregna så jag och Pame åkte till Franzis hus och mötte upp henne. Först stannade vi till vid ett ställe för att äta froyo, sedan drog vi till downtown New Rochelle och tänkte gå på bio, men det gick inga bra filmer. Så vi bestämde oss för att spela "Glow in the dark mini golf".

Det var kul i början, men eftersom man inte fick något papper att skriva ner poäng eller så på (man spelade för SKOJS SKULL?!) så spårade det lite och vi tog mest bilder istället, haha.

Vi avslutade och gick upp en våning och åkte uppskjutet! Vi såg ett upptänt New Rochelle och vi fick även se fyrverkerier, riktigt nice!

Sedan tog vi bilarna till en park vid vattnet där man kunde se fyrverkerier från New York, men den var stängd så där kunde vi inte stanna tyvärr...

Vi åkte till ett Subway och köpte kakor och satt och snackade en stund innan vi åkte hem. Jag hade en riktigt rolig kväll och det tror jag Pame och Franzi också hade! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0