TORSDAG KVÄLL

Nu på kvällen plockade Pame och Beatriz upp mig och så åkte vi till Starbucks där de köpte banankaka och sedan åkte vi till 16 handles där jag köpte froyo och Pame cola. Haha, hon är helt galen i cola! Det dricker man tydligen varje dag i Mexico. ;)

Vi satt och snacka en stund men det var så himla kallt ute så efter ett tag satte vi oss i bilen. Sedan skjutsade vi hem Beatriz och sen satt jag och Pame i hennes bil utanför mitt hus och tog igen efter att inte ha setts på en vecka. Åh, kommer sakna henne så mycket när hon flyttar härifrån i mitten av augusti!

När jag kom hem bokade jag bussbiljetter till Boston! Jag och en svensk au pair, Johanna (ej BL), är lediga lördag till tisdag så vi bestämde oss för att ta en tripp till Boston! Jag är egentligen ledig lördag-måndag eftermiddag för att min värdmammas syster och systerdotter är här i helgen.

Men hon sa att jag gärna kunde ta en semesterdag och komma hem på tisdag istället eftersom Johanna var ledig till tisdag, så det sa jag ja till. Hon sa att det löste sig med barnvakt ändå på måndag kväll och tisdag morgon för pappan var hemma. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0