LÖRDAG

Idag på eftermiddagen åkte jag med Kira till IKEA i Brooklyn. Först tog vi tåget in till Grand Central, sedan tog vi t-bana till Wall Street och gick därifrån till Pier 11 där vi tåg en gratisbåt till IKEA.

Väl framme åt vi köttbullar till lunch/middag och sedan handlade vi i ca 25 min, vi hade inte mer tid för Kira var tvungen att åka hem och jobba på kvällen. Det hade tagit oss lite längre tid än vi planerar att ta oss ut dit.

Så vi delade upp oss - jag gick till maten och hon vandrade runt och plockade det hon behövde. I matväg fanns det inte mycket alls, men jag fick med mig gräddsåspulver, Kalles kaviar, flädersaft och knäckebröd. Ser fram emot mackan med kaviar på imorgon! ;)

Vi hade tänkt ta båten tillbaka vid 16.30 men vi kom inte på den för den var full innan vi kunde kliva på. Så vi gick vänta 25 minuter på nästa och vi visste inte om vi skulle hinna med tåget hem! Jobbigt, för Kira skulle ju jobba!

Väl framme vid Pier 11 igen efter båtturen kastade vi oss in i en taxi och som tur var fick vi en riktigt bra och trevlig chaufför! Haha, han körde t.o.m i bussfilen för att vi skulle hinna med tåget - vilket vi gjorde! Yay!

Väl hemma tog jag det bara lugnt. Hängde med tjejerna en stund innan jag tittade på film i min säng. Började få ont i huvudet på tåget hem så det var skönt att vara slappna av!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0