MÅNDAG

Och så har måndagen gått förbi. Tjejerna fick en kort sovmorgon imorse och mamman skulle väcka dem, så jag fick sova en halvtimme längre idag! :)

Jag gick upp och matade hunden, plockade ur diskmaskinen och gjorde i ordning lunchväskorna. Sedan kom tjejerna ner och åt frukost och for iväg till skolan. Efter det gick jag ut med hunden och träffade då på Isabelle (som jag var med till Central Park förra helgen) då hon skjutsade sina barn till skolan. Kul att prata en snabbis!

Sedan åt jag frukost och så åkte jag och min värdmamma till Annas skola då hon skulle få ta emot ett pris! Det var många olika priser och hon (och några till) fick pris för extremt bra akademiskt arbete! Så vi är så stolta över henne så! :)

Sedan åkte vi hem och jag tittade på tv för det regnade. Sedan hängde jag in tvätt i Annas garderob (Gud så mycket kläder hon använder på så få dagar!) och sedan pratade jag med Linnéa på FaceTime!!! Min älskade.

När ungarna kom hem spelade vi spel, ritade, lekte med hunden och åt middag. Anna åt Mac & Cheese, Jane åt chicken nuggets och jag åt chicken noodle soup.

Nu ska jag ta och titta på OTH men tror jag somnar tidigt, har ont i huvudet och är trött! Hoppas jag inte blir sjuk, min värdpappa har legat täckad hela dagen pga att han blivit sjuk. Inte kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0