SÖNDAG

Hej.

Även idag drog jag in till Central Park. Bussen till tågstationen var som vanligt sen så jag missade tåget med några minuter. Då var jag tvungen att vänta en timme på nästa tåg!

Jag kom in till Grand Central vid 12 och tog tunnelbanan till Central Park. Ringde Matilda (vi fick i samma klass på gymnasiet) och försökte hitta henne. Meeeeen det gick inte så bra! Vi var så nära fast ändå inte. Suck! Jag hade ju även en tid att passa, och jag hade vandrat runt i en timme och hade bara lite mer än en timme till tåget skulle gå.

Så vi bestämde att mötas någon annan gång och jag vandrade ur parken och försökte hitta tillbaka där jag började. Var lite lost med hittade tillslut!

Det var någon slags parad så det var svårt att ta sig runt den. Men titta på alla motorcyklar jag tog bild på! Den pågick i flera timmar och det var hur mycket olika saker som helst med. Rätt ballt!

Jag tog tåget hem och så kom lin värdmamma och hämtade upp mig och så körde hon till flygplatsen (JFK) för hon ska jobba i Kalifornien denna vecka. Jag fick köra tillbaka hem helt själv! Det var lite läskigt, men tacka vet jag gps! Och så var det så mycket trafik, det tog ca 1 timme och 15 min. Galet! Krypkörde nästan hela vägen, så det var riktigt skönt att köra automat. ;)

Sedan kom jag hem och hängde med tjejerna. Vid åtta drog pappan ut på middag med en kompis och nu har jag precis lagt tjejerna!

Det har varit strålande sol idag och svetten rann när jag promenerade runt i och runtom Central Park. Men precis just nu strax innan nio hör jag åskan dundrar högt utanför och det blixtrar och regnar. Usch! Hoppas det försvinner fort! Typiskt att jag ska vara ensam hemma! Tjejerna verkar lugna iaf, ska snart gå ner till hunden och hänga med henne.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad duktig du är! Kanske det var vår åska som du fick, över till dig:)

2013-06-03 @ 06:36:34
Postat av: Carina

vadhärligt att vara i NY igen, måste vara underbart i sommarvärmen, kram

2013-06-05 @ 19:07:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0