VILKEN HÄRLIG DAG!

Min buss var en halvtimme sen till DC men annars har allt gått bra. Jag mötte upp tjejerna, en från Sverige, två från Frankrike och en från Polen/England.
 
Men de från Sverige och Frankrike hann jag bara träffa någon timme då de skulle iväg. Jag hade bara ätit en muffin så jag köpte två cheeseburgare och de andra åt glass, eftersom de precis hade ätit på restaurang.
 
Sedan sa vi hejdå och jag och Marta gick vidare. Vi vandrade runt och såg The Capitol och andra byggnader och vi var in på ett museeum en stund. Så nice att det är gratis här!
 
Vi avslutade med en tripp till The White House, men när vi kom dit höll de på att stänga av vägen för dagen men vi sprang dit och tog två snabba kort på mig (Marta hade varit tid tidigare på dagen) medan polisen skrek "inga fler bilder, gå härifrån nu!" haha, så jag hann se Vita Huset typ två sekunder.
 
Sedan tog vi tunnelbanan ett par stationer och sen gick vi hem till vårt hostel. Vi fixade till oss lite snabbt och gick sedan ut och letade mat. Klockan var runt 21.30 och det var inte mycket öppet alls... Så vi vandrade tillbaka till vårt hostel och beställde hemkörning av pizza från Dominos. Haha, funkar ju det med! ;) Så middag åt vi någon gång efter tio. 
 
Sedan gick vi till rummet och tittade igenom bilderna från dagen och spelade in Vine-videos haha. Så kul!!! Nu ska vi snart sova.
 
Vi har ett rum med 8 bäddar, men det är som två rum typ, så det är 4 i varje. Riktigt bra! Men det är blandat med killar och tjejer sååå jag slår vad om att grabbarna snarkar...... Haha!
 
Bilder kommer när jag fått dem från Marta! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0