23:54 OCH REDO FÖR SÄNGEN

Idag efter att jag skjutsat både Jane och Anna på terapi åkte jag hem och precis då kom mamman hem från flygplatsen med tjejernas moster och kusin (som jag träffat en gång förut i somras).
Fina höstfärger i White Plains utanför terapin.

Pappan hämtade tjejerna och umgicks med dem någon timme innan han lämnade dem hemma hos oss och då drog vi + mostern och kusinen ut och åt middag tillsammans, gott! 


Efter det åkte vi hem och strax därefter hämtade Sara mig och så åkte vi till New Roc City för att gå på bio. Men när vi köpt biljetterna så var det en halvtimme innan det började, så vi vandrade in i en byggnad bredvid bion där det finns minigolf, gokart, bowling, biljard och en stor spelhall som vi gick in i och kikade i. Så mycket spel, helt galet! Vi såg även att ett college har basketplan där bredvid, så måste kolla upp när de har matcher så man kan kika någon gång!









Bion vi såg var Bad Grandpa. Den var såå kul, gå och se dem om ni har lika bra humor som oss! ;) Fast... Jag tror skräckfilmstrailerna innan var nog det det roligaste, Sara skrek rakt ut!! Hahaha, måste gå på skräckfilm med henne på bio! ;)

Iallafall. Sedan var det ju det här med att hitta bilen i parkeringshuset... Varför ska det vara så jäkla svårt jämt?! Hahaha.



Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad synd att vi missade ev basketmatch. Hade varit skoj, när det ändå var så nära hemma hos dig.

2013-11-09 @ 08:55:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0