BRA SÖNDAG!

Låt mig börja med att säga: Oh, what a day!

Jag åkte in med Angelica till city och och hade en riktigt bra men framförallt MYSIG dag! ;) Haha, vet inte huuur många gånger vi sa "mysigt" ;).

Iallafall. Hon har bara varit här i ett par veckor så jag fick agera guide! Vi gick från GC till Times Square för att sedan gå uppåt mot Central Park. På vägen köpte vi även mer oss en varsin mangosmoothie från Cosi! I Central Park gick vi runt ett bra tag och bara tittade på folk, tog kort och hade det bra! Dock har vädret varit väldigt upp och ner, ena stunden var det soligt och varmt medan andra studen var det molnigt och det började duggregna. 





















Vi gick in på sydvästra ingången och gick upp till 79e gatan, på östra sidan. Vi gick sedan 5th Ave tillbaka till södra delen av parken och gick till det lila cafét Fika (svensktägt) där jag köpte en chokladboll och en biskvi och A köpte chokladboll och vaniljbulle. Riktigt gott!!!





Efter fikat vandrade vi neråt igen. Vi gick förbi svenska kyrkan där vi köpte varm choklad och lånade toaletten innan vi gick förbi Rockefeller Center (granen är uppe nu mamma, men den är fortfarande gömd för den ska ju dekoreras).









Vi vandrade sedan runt Broadway och Times Square och så åt vi goda burgare på Five Guys! 


Ser kanske inte så frestande ut, men det var såååå gott! Och onyttigt, hehe.



Efter det vandrade vi runt i mysiga Bryant Park, där det är som en liten marknad nu och även isrink, och var avundsjuka på alla kära par som åkte skridskor och höll hand! ;) Sedan tog vi tåget hem.






Empire State Building i bakgrunden. 









Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken kanondag :)

2013-11-11 @ 06:27:40
Postat av: Carina

Vilken fin sight seeing!

2013-11-11 @ 17:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0